MYKO ULUSANCAK ailesine YORKODA sizde katılın clanımız hakkındaki bilgiler içerde

Konu Yazar

ULUSANCAK

New Member
Kas
16
0
Yourkoda oyuna başlicak olan ULUSANCAK ailesine sizleride bekleriz...

*Team melee team dır.
*2. haftadan itibaren item hediyeleri ve gb takviyeleri ile clanın başarılı isimleri ödüllendirilecektir.
*En önemlisi saygılı, olgun ve karakterli userler kabul etmekteyiz bu sebeple clan yaş ortalamamızı +20 ye çektik.
*Bir diyer önemli husus herhangibir şeyi sürekli diretmemeniz ve clan liderinin sözüne saygı duymanızdır.
Alımlar devam etmekte bize facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Link: https://www.facebook.com/groups/346359458868769/

Adsız.jpg
ULUSANCAK.jpg

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    348.7 KB · Görüntüleme: 63
  • ULUSANCAK.jpg
    ULUSANCAK.jpg
    320 KB · Görüntüleme: 63
proxy

Evet arkadaşlar koxpumuz su an tamamlanmıştır. Peki eskisinden farkı ne olacak ?

Düşündüm ki pazar kuran çok arkadaşımız vardır :)

Onlar için pazar kontrolü ekledim eğer iteminiz satılırsa bot sizi sesli bir şekilde uyaracaktır.

Afk arkadaşlarımızı da unutmadım. :)

Tek bir tweet ile mailinize charınızın o anki resmi, CHAR bilgileri(Hp,Mp,Exp,Lvl) gelecektir.

Tek bir tweet ile bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. Veya bilgi almayı durdurabilirsiniz.
Sizin yerinize can kontrollü mana kontrollü pot basma eklendi.
Mana bug- Lupin bug - Karakter Sabit eklendi.
Uzaktan npc açma düzeltildi.
Gate- Inn HOSTES - Sundries - Son açılan npc- Anvil
Varsa başka istediğiniz oto kutu dışında buraya yazın veya facebook adresimden ulaşın ekleyeyim arkadaşlar. Tanıtım videosu ve resimli anlatımdan sonra bot yayınlanacaktır. Muhtemelen yarından

itibaren yepyeni koxpunuzla oyuna giriş yapabileceksiniz. Ban riski mi? O da ne :)

Küçük bir resimle sizleri sabırsızlandırayım.

KOXPUN SİTESİ İÇİN TIKLA

İNDİR

Geri
Üst Alt