W Konu Yazar wehement Member May 719 16 17 Tem 2008 #1 Arkadaşlar Cem Yılmaz Bunun Bir Espirisini Yapmıştı. Benimde Ordan Aklıma Geldi ve Sizin Yorumlarınızı Görmek için Bi Konu Açıyım Dedim. Arkadaşlar Soru = "Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu?" :haha: Yorumları Bekliyorum... hö
Arkadaşlar Cem Yılmaz Bunun Bir Espirisini Yapmıştı. Benimde Ordan Aklıma Geldi ve Sizin Yorumlarınızı Görmek için Bi Konu Açıyım Dedim. Arkadaşlar Soru = "Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu?" :haha: Yorumları Bekliyorum... hö
J JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı! Haz 2,018 53 17 Tem 2008 #2 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? cok saçma .
Zigmu Emekli May 518 15 17 Tem 2008 #3 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? JrSmoke' Alıntı: cok saçma . Genişletmek için tıkla ... Farkettiysen Muhabbet Ediyoruz :icon_miau: Olsaydı Türkiye Türkiye Olmaktan Çıkardı
Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? JrSmoke' Alıntı: cok saçma . Genişletmek için tıkla ... Farkettiysen Muhabbet Ediyoruz :icon_miau: Olsaydı Türkiye Türkiye Olmaktan Çıkardı
B BLaDeOfMaStEr CüCeOfMaStEr :D Haz 853 16 17 Tem 2008 #4 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Kötü olur bence !
BurningHeart Well-Known Member May 774 114 17 Tem 2008 #5 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Sokaklara Kadar Kuyruklar Oluşurdu
Necro Well-Known Member May 2,915 81 17 Tem 2008 #6 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? İlk Ben Giderdim hö bağışlıcak fazla spermım var
W Konu Yazar wehement Member May 719 16 17 Tem 2008 #7 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Ardaşlar Youtube Bunu Yazın Videoyu izleyin . Cem Yılmaz Sperm Bankası-cmylmz 2021 Gülmekten Yerlere Yattım.
Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Ardaşlar Youtube Bunu Yazın Videoyu izleyin . Cem Yılmaz Sperm Bankası-cmylmz 2021 Gülmekten Yerlere Yattım.
N NeverGonnaLeave Susayan cüce May 430 7 17 Tem 2008 #8 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? bi ark anlatmıştı anlatırken bile gülmüştüm şimdide güldüm Hanm sende bak ben anlamıom biraz bundan biraz şundan azda bundan üstüne leblebi saol
Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? bi ark anlatmıştı anlatırken bile gülmüştüm şimdide güldüm Hanm sende bak ben anlamıom biraz bundan biraz şundan azda bundan üstüne leblebi saol
R RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,565 58 18 Tem 2008 #9 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Tum turkiye Ayaklanirdi ^^ Herkez Kapi onunde kuyruga girerdi Bide gusel hemsireleri warsa giren cikmaz ^^
Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Tum turkiye Ayaklanirdi ^^ Herkez Kapi onunde kuyruga girerdi Bide gusel hemsireleri warsa giren cikmaz ^^
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 18 Tem 2008 #10 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? spermimizi bağışlıyoruz yıllar sonra biri gelip "sen benim babamsın baba" diye boynuma yapışıyor hiç şaşırmam walla
Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? spermimizi bağışlıyoruz yıllar sonra biri gelip "sen benim babamsın baba" diye boynuma yapışıyor hiç şaşırmam walla
O ozoCozo New Member Kalemi Kırıldı! May 1,239 38 18 Tem 2008 #11 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Duvarları yıkarlardı!....
F FreeStyleHell New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,047 22 19 Tem 2008 #13 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Ne sen sor ne ben söylim xD
T THλLES Well-Known Member Haz 1,749 54 19 Tem 2008 #14 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Giren çıkamazdı
EmreOzcan Active Member Emektar May 1,664 5 19 Tem 2008 #15 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? Sizde Bunu Kendinizi Yakıştırıyonuz Dimi Pehhh
C crazy3 Member Haz 97 3 19 Tem 2008 #16 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? ülkede bi darbe daha çıkarmaya gerek yok ülke resmen ikiye bölünür . ben taraftarı deilim ama vercek çok spermim var
Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? ülkede bi darbe daha çıkarmaya gerek yok ülke resmen ikiye bölünür . ben taraftarı deilim ama vercek çok spermim var
T Terry_More ¤¤¤Ø®µM ©ùc£§î¤¤¤ May 227 9 19 Tem 2008 #17 Cevap: Türkiye'de Sperm Bankası Olsa Ne Olurdu? vay anam