Tur-Ko Db Gerçekten MükemmeL

Cevap: Tur-Ko Db Gerçekten MükemmeL

ty Paylaşim içi reis

Bence güzel db hellal olsun

Son düzenleme:

Siz allahtan 15xx , 1102 vs Versionlarda Pw Serverlarda değildiniz ... :korsanh:
Bug ne demek gorurdunuz :hıh:

Neyse , Teşekkürler arkadaşım .

Evet Katılıyorum ... Eldeki İmkanlarla Olanlar Buraya Kadar Devamı Elbette Gelir Ama .. İşte Sabır Lazım Bu İşler Sabır İşi ...

teşekurler

Hangi Db de Bug yokki 1299 Başlı Başına Bug

Db yi çalan kişiler :) biraz delikanlı olunda yüzümüza karşı soyleyin çaldıgınız şeyi! ne dersiniz?

neye güvenerek bu ismi verdiniz anlamadım Tur-Ko benim serverimdi :) ve Tur-Ko 1508 olarak açılmış daha sonra 1299 a geçmiştir. 8 ay açık kaldıktan sonra maddi sıkıntılar ve benim bırakmamla kapatılmıştır :) db ye gelince paylaşılan ilk dblerden bi tanesi editlemiştim. çok eski bi db ydi yani. Oynayan bilir oyunumu Ben admin Sweatcan(tercan) db paylaşırken ismini bari kendiniz üretin :D yada benim db mimi editlediniz naptınız bilmiyorum ayrıca eğer böyleyse çalıntı değil ben zaten bi kaç userime dağıtmıştım db mi (buglu şekilde)

bu arada sanırım isim hatası olmuş Turk-Ko vardı bide bu oysa benim dediklerimi takmayın :D ama Tur-KO bana aitti.BU kesin türk ko dur da adını düzgün yazsanız iyi olurdu

evet TURK-KO!

Son düzenleme:

abi bak eer doğruysa fazla repi olmasada hepsi sana feda tam aradığım db ALLAH SENDEN RAZI OLSUN :)

Geri
Üst Alt