Farm Server TheKnightOnline.com 24 Ağustos Pk Beta, 31 Ağustos Official! [15000 TL ÖDÜLLÜ FARM SERVER]! V2270!

TheKnightOnline.net 17 Şubat Beta ! Oyuncu&Klavye Mouse set Ödülleri, Knight Cash Ödülleri, Paylaşım Etkinlikleri ile Officialde Bir Adım Önde Olmak İçin Betaya Katıl ! Sende Kazan !

Beta +500 Online ile devam ediyor !
Ödüller için geç kalmadınız.
Betada pus ücretsiz, %200 Exp event aktif ! , Orta seviye başlangıç itemleri.

şu ıstırapmıdır ne boktur bi vazgeçemediniz girmiyor işte oyuna hata veriyor pcye format bile attim bi initdll istiyor bi wintrust istiyor yapmadıgım sey kalmadi yok girmiyor bilgisayarı kıracagım en sonu. sanki baska anticheat yok hepsi aynı zıkkım zaten hepsinde tbl aciyorlar hile aciyorlar

şu ıstırapmıdır ne boktur bi vazgeçemediniz girmiyor işte oyuna hata veriyor pcye format bile attim bi initdll istiyor bi wintrust istiyor yapmadıgım sey kalmadi yok girmiyor bilgisayarı kıracagım en sonu. sanki baska anticheat yok hepsi aynı zıkkım zaten hepsinde tbl aciyorlar hile aciyorlar
Merhabalar, sayfamıza mesaj atarsanız teamviewer ile bağlanıp giriş sorununuzu çözelim.

Ayrıca hile konusunda kullanılan hileyi bize ulaştırırsanız saniyesinde fixlenecektir.

iyi eğlenceler dileriz

Tatto Sistemi Uskoya Gelmeden adamlar getirmiş emege saygı :)

Clan Deatmatch haritasi güzel olmus emege saygı acılısta ordayim :)

baya ugrasılmıs acılısta ordayim :)

betasinda oynuyorum hala gayet güzel officalde kalabalık olursa tadindan yenmez
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz :)

Sormak istediğiniz bir konu var ise bizlere facebook.com/thekogame adresinden ulaşabilir ya da konumuza yorum atabilirsiniz.

17 Mart Vengeance Ödüllü Officialde görüşmek dileğimizle.

3 Mart tarihinde açılan malum 'FARM' sw den geliyorum. Sizden ricam oyun içi TL ile item ve GB satışının önüne geçin. Önlem almazsanız sizin sw nizede sadece maden yapıp parasını kasıp 2. gün elindekileri TL ye çevirip oyunu bırakan ve her türlü pazar aktivitelerine ve PK ya zarar veren tipler doluşacaktır. Size basit bir yorum gibi gelebilir. Önüne geçmezseniz 1 haftaya serverin en az yarı yarıya boşalacağını öngörüyorum. Tecrübeyle sabittir. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Dipnot : Sadece FARM ve 1453 db seven bir kullanıcı olarak yorum yaptım ve verdiğim emeğin karşılığını sadece 'OYUN İÇİ' görmek amaçlı yazdım.Herhangi bir çıkarım bulunmamaktadır.

Geri
Üst Alt