Farm Server TheKnightOnline.com 15 Aralıkta İlk Serverimiz PK Server Olucaktır..Serverlerimiz Halen Açıktır...!

aynen bende başlamayı dusunuyordum bu fiyata kesinlikle girip oynamam oynayan arkadşlara başarılar
insan premyum uyelıgı 20 tl falan yaparda user çeker şimdikden sw patlatmıs bulunuyonuz geçmiş olsun giripde kımsenın lvl kasım bu fiyata üyelık alacagını zannetmem alanlarda saten 1 hafda sonra bakar user yok baska sw geçer ciddi bir indirim olmadigi surece gelmiyoruz onumuzdekı haftalarda baska swlere bakacagiz

Premium saçma bir şekilde pahalı. Usko mu bu? Yol yakinken fiatları uyguna çekin. 40-50 tl ye pre mi olur. sürümden zaten kazanıcaksınız daha fazlasını . Biraz makul olun lütfen

premyum üyelikde çok az bir indirim uygulamıssınız indirim yapmanızı beklıyoruz 3 gün premyumda yok en azından biraz daha indirim bekliyoruz bu hem sizin hemde üyeler için yararlı olur ben soyleyim bu fiyatlarla fiyasko yasamakdansa bence indirime gidin son pişmanlık fayda etmez soyleyim ben 1 hafda sonra sw adam bulamaz kc satacak user kalmaz bu fiyatlara

akşam inşalla sw çökmez online rekoru kıracak herkes burda başlıyormus bırde sözünüzde durup saat 9 da sw aktif olursa online rekoru kırar

sw 7 de açılcak kardeşim :) pre gerçekten pahalı ama diğer şeylerde indirimi yaptı istediğimiz indirim oldu

ya yönetim biz pazar çari kasamıyacakmıyız gm ler takmıslar multi multisin başliyacam şimdi multi bırakın millet ticaret yapsın 2-3 çar gırmıs nolmus yani bu oyun zevkıde ticaretde adam çarını ya pazara bırakıyor ya madene dıgerıylede exs kasıyor yok bunlara izin vermıyeceksenız hadı eyv kardeşim şimdı yeni açildi sw 2-3 hafda sonra gorrum ben sızı adam kalmıyacak maradonda ticaret yapmadıkdan sonra her sw ben 2-3 çar gırerım sımdıye kadar boyle şey gormedım user çok oyunun basında bol keseden banlayıp atıyonuz bakım fazla degıl 2 hafda sonra görecegiz evde 3 pc var bırının pover ap yandı oyle olunca tek pc den iki çar gırdık buda nevar sankı birakın artık bu işleri

Geri
Üst Alt