MYKO TheKnightEmpire.Com | V.1970 FireDrake MYKO | New World 'VAKANA' | Official: 22 Şubat Cuma 21:00

SACMA SAPAN YERSIZ RESET ATMAYA BASLADINIZ GENE BOYLE RESETMI GELIR YA PAT DIYE BELIRLI SAATLERINIZ ZAMANINIZ YOKMU PAT RESET ATIYORSUNUZ

3DK RESET DIYORSUNUZ 15 DK GECIYOR YA 1 TANE ADAM GIBI SERVER YONETEN INSAN OLMAYACAKMI BU SERVERLERDA GENE BEBE İŞİ İŞ YAPTIGINIZ SERVERIN NE OLACAGI BU DURUMDAN GORUNUYOR GAYET NET.

Bütün programları kapatın knightonline hariç antivirüsler dahil. Dnslerinizi 8.8.8.8 / 8.8.4.4 ypaınız pc resetleyip deneyiniz. Modeminizi resetleyiniz. Launcher yönetici olarak çalıştırınız.

bro bu serveri girip emek harcamayın emeginize yazık neden mi adam mage server yapmıs adam tekte kitlio tekte ice nova 1 k wuruor adamlar para kazanmak amacıyla milleti sömürmek icin açmış en iyi myko server YOURKO emekleriniz piç olmaz en az 2 ay server sürüor bu sw nin 3 günü war.

Merhaba Sevgili TheKnightEmpire Ailesi; 70 Level Cap 18 Kasım Cuma günü saat 19:00'da aktif hale gelecektir. İlk 70 level olan arkadaşımıza ASUS İ7 İşlemcili Laptop hediye edilecektir. 70 Level Cap ile gelecek yenilikler ise şu şekildedir.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1- Forgetten Temple Event
2- Bİ-Frost Event
3- 70 Quest Görevi (Silah Görevi)
4- Yeni başlayanlar için başlangıç paketi. (NO Trade)
5- Low Class ve Middle Class +8 Upgrade.
6- Sağ Nplerin sıfırlanması.
7- Krallık seçimleri
8- CSW Tarihinin açıklanması.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
The Knight Empire TR | Free2Play | www.forum.theknightempire.com

oldschoolko yu nasıl yönettiğinizi gördük umarım millet para harcamaz bu servera.

Geçen server 62 70 olanlara vb hiçbir şey vermediler bu arada. Bahaneleri ise şuydu. '' Tanıtım bir önceki serverdan kalma bu serverda geçerli değil.''

bunlar kadar dolandırıcı herif ne gördüm ne duydum azıcık item yap hemen banlıyolar kc al açalım diyolar. zaten serverleri 1 hafta gidiyo 1 haftada ne koparırsalar artık

valla kısa sürdü belki ilk sunucu ama artık myko sw lerin ömrü belli en kralı 30 gün gidiyor ama cidden zevk almıştık tekrar giricem servere hayırlı olsun

beyler emek hırsızı bunlar 17.04.2021 de buraya yazıyorum dersiniz adam haklyıdı diye.. oynadım öbür dbsinde admin oyun içi hareketlere karışıp saçma sapan ban ata ata user bırakmamıstı . Bilginiz olsun Emek hırsızları bunlar

Geri
Üst Alt