MYKO TheKnightEmpire.Com | V.1970 FireDrake MYKO | New World 'VAKANA' | Official: 22 Şubat Cuma 21:00

Umarım SKİLLER Orjinal(Usko) halleriyle kalır ve çalışır. Diğer pvp sunucularında 'yüksek' zekalarıyla yaptıkları gibi oynamazsınız skillerin özellikleri ve oyunun temasıyla.. Sadece Exp, İtem konusunu düzenleyip orjinal haliyle bırakırsanız tutulur iyi çalışmalar

L3RazZ.jpg

THE KNİGHT EMPİRE EKİBİ OLARAK RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLARIZ...
BETA AÇILIŞA SON 10 GÜN !!!

BETA:
15 Temmuz Cuma Saat: 20:00'da
OFFİCAL: 22 Temmuz Cuma Saat: 20:00'da

Son düzenleme:
+6 dan +7 % 5 cok az bir oran bu upgrade oranı ıle oyunu bırakan cok olur itemler yanınca.

s.a öncelikle sw niz hayırlı olsun umarım bol user olur. biz 2 arkadaş sw nize başlamayı düşünüyoruz ama yaklasık 2 senedir myko sw oynamıyorduk şimdi tekrar başlayınca lwl nerde kasılır hangi itemler hangi slotlardan cıkıyor bir fikrimiz yok. bu konularla detaylı bilgiye nerden ulaşabiliriz ve 2 arkadaş sw nizde tutunabilr miyiz gerçekçi ve doğru bilgi verirseniz seviniriz

s.a öncelikle sw niz hayırlı olsun umarım bol user olur. biz 2 arkadaş sw nize başlamayı düşünüyoruz ama yaklasık 2 senedir myko sw oynamıyorduk şimdi tekrar başlayınca lwl nerde kasılır hangi itemler hangi slotlardan cıkıyor bir fikrimiz yok. bu konularla detaylı bilgiye nerden ulaşabiliriz ve 2 arkadaş sw nizde tutunabilr miyiz gerçekçi ve doğru bilgi verirseniz seviniriz

Merhaba, Serverimiz hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmanız için http://forum.theknightempire.com/forum.php forum sitemize göz atabilirsiniz... İtemlerin nerden çıktığı hakkında ise her hangibir drop paylaşımımız bulunmamaktadır. Klasik myko dropları olacaktır internet üzerinden araştırıp gerekli bilgiye sahip olabilirsiniz. Servere tutunmanız konusunda ise solo playerler için bir çok çalışmamız mevcut görev sistemi gibi yalnız 2 arkadaş forumumuzda bulunan Clan Tanıt Bölümünden size hitap eden bir clana da dahil olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

HAYIRLISI OLUR BAŞKAN MYKOTR İLE AÇILIŞ GÜNÜNÜZ AYNI ZAMANA OLMUŞ İLK SİZ KOYMUSTUNUZ SONRADAN MYKO TR KOYDU İNŞALLAH İYİ OLAN KAZANIR. BENIM GÖNLÜM SİZDEN YANA İNŞALLAH SİZ BOL USERLE AÇARSINIZ. MALUM ONLARIN KIM OLDUKLARINI ARTIK BILMEYEN YOK FRİENZKO AKRAGAMES BIANKO BU TUR SERVERLARIN SAHIPLERI 16 KISILIK TEAMIM ILE BEKLIYORUM BEN AYIN 22SI THE KNIGHT EMPIREYI SABIRSIZLIKLA INSALLAH HAKKINIZ OLANI ALIRSINIZ. HAYIRLI FORUMLAR HAYIRLI GUNLER

beklıyoruz hocam büyük günü 22 temmuz 20:00'da teamcak gelıcez fakat sorunsuz acılıs yaparsanız tum userı sız kaparsınız.

yıllardır beklenen mykotr açılırken bu tarihte acmanız cok saçma size kimse gelmez tarihi değiştirin benim bildiğim bütün clanlar mykotr ye geçicek tavsiye sadece !

Geri
Üst Alt