Thales DB [MYKO]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan THλLES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Thales DB [MYKO]

Hımm Şu Version Tableleri Eksik Olan DB yi Tamamlamışsın Galiba :)

Aslında Paylaşılmaması Gereken Bir DB Ama Paylasimin İçin Teşekkür Ederim...

İnşallah Daha Güzel Paylasimlarda Olur .. Kolay Gelsin :)

Hımm Şu Version Tableleri Eksik Olan DB yi Tamamlamışsın Galiba :)

Aslında Paylaşılmaması Gereken Bir DB Ama Paylasimin İçin Teşekkür Ederim...

İnşallah Daha Güzel Paylasimlarda Olur .. Kolay Gelsin :)

Ben o DB üzerinde değişiklik yapmadım, uzun süreden beri uğraştığım DB bu, bulduğum prosedürlerle daha güzel hale geldi :)

Ben o DB üzerinde değişiklik yapmadım, uzun süreden beri uğraştığım DB bu, bulduğum prosedürlerle daha güzel hale geldi :)

Sadece Tahmin Ettim ;) Şuanda DB'ni İndiriyorum Bakalım Ne var Ne yok :)

Birşey Sorucam Dupe Önlemi Olarak Dupe Yapılır Yapılmaz Banlıyor?

Veya Relogdan Sonra mı Banlıyor..

Teşekkürler

adım geçio konuda ne kadar qüzel :D

Bu Arada Karusların Snowfight Girmesi İçin Bir Npc Ekleyebilirsin dier versionda

oh be 70 lwl db si yter artk ya orjinal oynamak istiorz cok tesekkürler umarım yararlananlar olur artk her server 74 üstnde valkyire ytr bi yere kadar.

Npc Olayı Şöle Alıo Ama Çok Geç Alıo Yani 20 Dk Sonra Falan O Yuzden Npc Eklenmesi Makbuldür :D

+9 %100 +10 % 0 takı içn +2 %100 +3 %0 Moradon drop lazım ve lwl sınırı 71 falan da olabilr 70 de olabir 72 olmasın yeter. böle bi server aclsa db ile ne kadar user çekerdi ne güzel:S birde Mage nin Metoor Nova İnfernosu ya da 42 staffı seri 800-900 atsa Yada metoor 1k nova 1k inferno 500-600 atsa falan ne güzel olurdu esit olurdu en azndan Priestinde Judge biraz artsa asasın spike thrust pierce blody beast artsa söle bi server aclsa ne kadar tutardı..

db güzel ama sorun cıktı yükledim ben denedim cz de bf ye gelirken hata veriyoo oyun :(
belki pach belki bask abi sorun hımmm bide yaratıklara redüceli item eklmissiniz onu düzeltmsitm :)

db güzel ama sorun cıktı yükledim ben denedim cz de bf ye gelirken hata veriyoo oyun :(
belki pach belki bask abi sorun hımmm bide yaratıklara redüceli item eklmissiniz onu düzeltmsitm :)

Bi-frost'a gidememenin sebebi clientten kaynaklanıyor ayrıca gitsen bile bir şey yok orada. Item'ları ben ayarlamadım MYKO Drop & Spawn'ları ekleyince öyle olmuştur.

iyide o itemlar +10 olmaması ve takıların +4 olmaması pkda daha zevk vermesi için zaten upgrade de ayarlanacak birşey yok dropları da sizin zevkinize bırakmış işte gayet zevkli usko tadında hem kolay hemde 80/1 full item serverlar gibi suyu çıkacak kadar kolay da değil gerçekten lezzetli bi DB olmuş teşekkürler Thales ;)

2. DB'yi çıkaramıyorum, fixlemek için gerekli olan hiçbir şeyi bulamadım. Bulduğum zaman yeni sürümünü yayınlarım. Şimdilik bunu kullanın.

Geri
Üst Alt