### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

yha yardmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm et agaa yhaaa :( bi konu açmıssın bak bi

Cevap: ### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

db için saol,fakat çok teferruatlı :)

1453 client indirdim senin fileslerle exelerle denedim yinede olmadı yha:( + 1299 clientlede denedim :D prah prha ondada olmadı :D yardm et kankiş yha :(

Güzel Db Paylaşım İçin Teşekkürler İnş. Söledigin Gibidir Deniceğim

yardım etmiceksen böle konu açma :@

Teşekkürler Kardeşim.

Emeğe Saygı.

kendi clientini(full olarak) kendi fileslerini(full olarak) rarlayıp uplasana :(

Baya uğraşmışsın. DBde gayette güzel , Teşekkürler.

yha yapamadım böle bişi olmas :S

Alıntı.......ama ne diyelim. Sağol

alıntı fln deil wanted ondan caldı iswtersen yeni armorlara baka bilirsin ordan anlasılıor

terry kardeş senin verdiğin patchi millete dağıttım yanlız oyuna girerken exe açılmadan önce şu hatayı veriyor çözümü nedir acil rezil oldum adamlara :D

adszbnfqyk.png

bendede aynısı cıktı patchleri atmadan oyuna girdim carı actım acar acmaz dc oldum bu 1 2.si patchleri attktan sonra arkadasın hatasından verdi gene oyuna girerken dc verdi nedir bunun sebebi acil yardım acamıyorum onun yüzünden serveri portlarla alakası olabilirmi acil cevappp!!??:v:

Bende öle yok yha :(

terry kardesim eline sağlık ama ben oyuna girip car acıorum dc oluor özeldende attım bi cevap lütfen ya vps alıcağız bu db olursa lütfenn

YA BU SORUN CLİENTTENMİ, SERVER FİLESTENMİ,PORTLARDANMI ALAKALI BİSİ NEYDEN BİRİSİ YARDIMCI OLSUN LÜTFENNNNNNN:s:s:s:s:s::(:(:(:(

Son düzenleme:

oyuna girerken böle oluor pff.jpg aha iste bunu cözersem oyuna girecem oyuna girior tam böle informationa gelior %1 oluor orda donuor lütfen yardımm terry acill acill yaa

kardes simdi baska db kurdum bunda öle bi sorun vermedi lütfen ama lütfen bana yardım et su dc sorununu yapalım ya allhskına hic para yok param olsa komasterin dbsini alacağım v4ü ama bu db ona yakın bi db allh icinn ya yardımm

yaf aga olmuor paralı files alcan öle

bendede aynısı cıktı patchleri atmadan oyuna girdim carı actım acar acmaz dc oldum bu 1 2.si patchleri attktan sonra arkadasın hatasından verdi gene oyuna girerken dc verdi nedir bunun sebebi acil yardım acamıyorum onun yüzünden serveri portlarla alakası olabilirmi acil cevappp!!??:v:

dostm komaster in anti cheat indir.. exe sini ve pachlerini al sonra ebenezere gir bi version ve port editle komasterin packlenmemiş exesinede ebenezer girdigin version port ları gir sorunsuz kullanırsın db tertemiz calışıyor editlemek için kullanıyorm yani:-::-:

yaf aga olmuor paralı files alcan öle

paralı files ne alaka? bilip bilmeden konşmayn:pff:

kardes simdi baska db kurdum bunda öle bi sorun vermedi lütfen ama lütfen bana yardım et su dc sorununu yapalım ya allhskına hic para yok param olsa komasterin dbsini alacağım v4ü ama bu db ona yakın bi db allh icinn ya yardımm

db mi alcaksın şuan satılan db lerle aynı ayarda bi db hiç bi fark göremiorm ?sizin gibiler yüzünden millet herşeyi paraya döktü bizede onları önlemek düşüor ama böle giderse cok zor..:@:

Son düzenleme:

ellerıne saglık kardesım!!

Geri
Üst Alt