### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

iyi ama herşeyim tam server sorunsuz millet girerken 10061 hatası alıyor neden istersen teamwiewerle bi bağlan ? pasinlim22 @ hotmail . com

Cevap: ### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

harika gibi gözüküyo bi denicem eline sağlık

terry kardeş bi el atsan yada bilen biri pasinlim22@hot eklesin bi zahmet

yada ip verem sen bi bak servere açık server şuan

88.250.75.99

Son düzenleme:

yaw arkadaşlar bu serveri sorunsuzca kurup ve dışarıdan oyunu oynata bilen varmı ?

YHa vüris suan windows a bulastı :S pc pert:S

:D belkide virüsten millet giremiyor oyuna :D

terry kardeş ilgilenmeyeceksen söle yada sorunu neyse burya yaz elbet sen bunu oynatıodun millete nasıl olucak bu iş bi el at yahu :D

Son düzenleme:

PayLaşımın İçin TeşekkürLer

illa hemen bunu kurucanız dıye bişe yok evt leri ve görevleri alın işe yarar yoksa böle herkezde db beklersenız işiniz cok ozr

Arkadaşlar Ben DB yi Son Halını Paylaştım Kendı Serverımde Kullandım Sorun Yok Sızdemı war.!?

Arkadaşlar Ben DB yi Son Halını Paylaştım Kendı Serverımde Kullandım Sorun Yok Sızdemı war.!?

ben çalıştırmadan direk görevlerini teleportlarını aldım ama server filesleri eski olanda çalışmıyor istersen paylasırım onu

teşekkürler emek verilmiş belli başarılarının devamını dilerim

yaw kardeşim sana sorunlu db diyenmi var sadece dışardan giriş 10061 hatası alıyolar neden diye çözüm arıyoruz server inilerden deil kesin çunku anı inileri başka dbde kullanıom millet giriyor bunun bi çözümü var kesin ama ne ? bulamıyorum :D

ben çalıştırmadan direk görevlerini teleportlarını aldım ama server filesleri eski olanda çalışmıyor istersen paylasırım onu

paylaşırsan sevinirim kardeş neden olmasınki eyr senin fileslerde calışıyorsa dneyeleim

terry allahını seversen şu hataya bi çözüm bul kardeş

Son düzenleme:

Maplardan hata alıyorum

cok dehşet be kanka !

kanka Dehşet bir server oldu heh :=) ellerine Sağlık

Son düzenleme:

bende yapamadım girerken dc verıor konuya acan veya acmayan bırsı yardım etsin lutfen cözemedim ebenzeri 83 lwle uyarlıorum gene olmuyor server files dosyalarını paylasırsanız sevınırım bızdekınde calısmıo

Helallllllllllllllllllllll rep++++++++++++++

gameserverde farklı bir port ola bilirmi ?

Terry Kardeşim Çok Başarılı Bir Çalışma Ellerine Sağlık !

Geri
Üst Alt