TarKO DB .. homeko ustune yapılmıs ama hersey farklı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muzikmp3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

muzikmp3

Member
Mar
119
0
Cevap: TarKO DB .. homeko ustune yapılmıs ama hersey farklı...

Selamun Aleykum arkadaslar ...

homeko db ustune yapmıs oldugum bu db yi paylasmak istedım .. sadece gorev npclerı oldugu için bu db yi sectim gorev lerıde değişmiş haldedir. EMC ve Luferdekiler... daha tam bitmedıgı için yarısı değişmiş halde gorevlerın.. o yuzden map ve datasını daha sonra paylasıcam isteyen olursa tabiki...

ayrıca eslanta yenı bosslar ekledım BF takıları cıkıyor içindenn...

eski kullanılmayan dark lunar savasını boss eventı yapmak için kullandım booosslar ekledım .. kodla acılır ve kodla sorunsuz şekilde kapanır... warder , keeper ve guardları kaldırdım karsı ırkın tarafına gecme olmasın diye... denemedım ama ırklar arası birbirini kesme oluyordur...

umarım begenırsınız...

[email protected]

6 minutes dakika sonra eklenen:

6 minutes dakika sonra eklenen:

4 minutes dakika sonra eklenen:

Son düzenleme:

pufff neyse .. ugrastım kendımce bişeyler yapmak için ama bosunaymış.. herkze iyi gunler bayramlar

eline saglık 10 numara db ama Satıyorsun herhalde bana free db lazm (:

db güzel arkadasm eline sağlık

satmıyorum sadece kendı acmayı dusundugumserverda kullanmayı dusunuyorum kısmetse daha bitmedıgı için paylasmadım servaı acamzsam paylasırım... yorumlar için tşk ederım arkadaslar

bana yollayabilrmsn akrdes bu dby?

karar veremıyorum gorevlerden neler istenıcek ve karsılagında neler vericek değiştiyrum hep bide son olarak moradaona krowaz +9 itemlerının alanacabilicegı bi NPC ekledım ... bi sorunum var krovaz itemlerı upgrade yani + basamıyorum yardımcı olabilicek kişiler varsa yarrdım edebilirlermı???

İyi güzel yapmışsında kardşm görevler buglu olucak şimdi :D adam paso 9 citin alıp 10 lar dşün onlarıda biraz :D

Guzel Bi Db Benziyor Ama

cz de 82 lvl gorevi kaldırdım ayrıca burdaki citin gorevlerıde item istiyor ve bu itemler bi gunde kazanılacak itemler değil db de o yuzden bug olacagını sanmıyorum ... yorum yapan arkadaslara tşkler...

ha gorevde bug var kardeş güzel db olmus iyi düşünmüssün ama attackları biraz düşür itemler sağlam olunca zevk kalmaz attackları düşür sen karşı ırka attackları

bide np ile alınsın saglam itemler mesela atıyorum 30k np ile 9 raptor gibi

ha gorevde bug var kardeş güzel db olmus iyi düşünmüssün ama attackları biraz düşür itemler sağlam olunca zevk kalmaz attackları düşür sen karşı ırka attackları

gorevde bug var demısın ama o citinlerı almak için item istiyor boylece bug olucagını sanmıyorum kardes .. belkide ben yanılıyorum

Geri
Üst Alt