Tablolardaki Çoğul Kayıtları Temizleyin...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Tablolardaki Çoğul Kayıtları Temizleyin...

Bosuna dememişler işi ehline bırakın :) eline saglık nazif...

Selamlar

Gerçekten Yararlı Çalışma Olmuş.Bİlmiyenler İçin Çok Yararlı.Teşükkürler Güzel Paylaşım

allah senden 1500 kere razı olsun 5 saattir arıyorum her foruma baktımı düşün :D

:) parayla satmıyorum ki her foruma niye bakıyon. cracklisinimi arıyodun :D paylaştıklarım genelde burada...

yok bu tür bir program arıyordum demek istedim en sonunda sende buldum :)

bide bişey dicem rebirt sisteme geçiş yapıldı biliyosun qa ları fln çıkmaya başladı ama kimse uraşıpda tek tek her itemin qa sını çıkaramıyor e kolay degil 70 bin taneden fazla item satırı war :) dicem oki bi editör yapsan upgrade itemleri okusa sadece ve bu upgrade itemlerden hig clas olanların +7 lerini rebirt +1 adıyla kaydetse mesela +7 glave kodunu bulsa baksaki bu upgade sonra baksaki bu hig class sonra baksaki bu +7 o zmn alıp bize bi kod verse aynının rebirt +1 ini sadece adının başına rebirth eklicek yani, item num olarakda item tablosunda var olmayan bi num atasa ne olursa olsun fark yapmaz zaten, +7 leri reb +1 yapsa +8 leri reb+5 +9 ları reb+11 +10 larıda reb+21 çok güzel olur geçen bu konuda tartışıyorduk aklıma geldi böle bi fikir sonra ama olmazki yapılmazki diye düşünmüştüm :) şimdi aklıma sen geldin alta alıntı halinde yapabilirim yada uraşamam gibi bi cvp yazarsan mutlu olurum :) bide diceksinki reb +4 +3 vb. aradaki reb itemler nolucak onlarıda uraşacksan sölim (tabi yaparsan dha ii olur xD) tam olarak bilmiyorum ama mesela reb +3 raptor normal +8 raptorun % xx kadar düşügümü yoksa standart bi rakammı war yani her reb + geçince 2 ap artsın gibi yoksa %10 artsın gibimi onu bilemiyorum ap ise kolay ayarlarsın % isede aynı kodu mesela reb+1 glave kodunu reb +4 e kadar %10 ap %10 poison(itemine göre ) işte kalkansa ne bilim dagger fln ne özelligi wars %10 arttırsa yoksa null olarak geçse tabi hepsini uprgrade olarak verirse bide güzel olur :) bu arada o %10 mudur %20 midir onu tam bulmak gerek görev seni bekliyor reis :)

Porgramı calısmıyor denedim abi

Geri
Üst Alt