Stnq3r'in Editlediği Server Files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Stnq3r'in Editlediği Server Files

Teşekkürler. Sansar Salvo'yu Destekliyoruz : )..

Hocam Kullandım. Relogda İd Bulunamıyo Çekiyo. Bi Kaç Db'de Denedim Aynı Sorun Sürüyo. ..

Son düzenleme:

ben denedeim çalışıyor ve güzel koruma programları felan eklemiş arkadas ellerine salık kardesim :)

Daha once kullandım sorunsuzdu sımdıde oyle kardeş allah razı olsun bende bu dosyaları arıyordum

Cevap: Stnq3r Arkadasımızın Editledi SerVer Files

db seçiyor ama bazı db lerde calismiyor orjinal myko db de calistıramadım sorun verdi
her db yapan farklı files kullanıyor ya orjinal ya eski yada strengerin ama emege saygı yapmis paylasmis tşk ederiz 2 3 aya kalmaz bizimkiler turk ko 15xx çıkarırlar bizimkilerin hızına yetismek imkansız gün gelir usko db de düser elimize :)

doru söylüyosun :o::o::o:

filesları şimdi indiriyorum inş. çalışır benim db. de paylaşım için ayrıca ty ...

s.a bayya bi zaman ara vermiştim ne yazıkki ko arşivimi bir flash diske kayıtlamıştım ve ne hazindir flash kabeddim yeniden başlamayı pilanlıyorum necro kardeş stinger editlerde bir sorun olurmu hiç ben oldum olası stingerin fleslerini ve maplerini kulklanıyordum bunlarıda kullanmayı düşünüyorum ben kafadan sorunsuz dosya derim sizde kullanın

sssssssssssssss

ssssssssssssssss

Moderatör tarafında düzenlendi:

linkler kırık neden bu forumdaki tüm linkler dosya.tc ve bilimum nerede saçma upload siteleri varsa oraya upload edilmiş anlayamadim. MediaFire suyumı cıktı ?

Geri
Üst Alt