Stnq3r Server Files v3 [En iyisi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stnq3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Stnq3r Server Files v 3.0 [En iyisi]

sevgili matrix profil mesajlarına bakarmısın acaba

Rardan cıakrtırken hata veriyo

stinger dostum fileslerini indirdim üzerlerinde biras oynama yaptım şuan kullanıyorm tam istedigim hale getirdim cok teşekkür ediyorm paylaşımın için herkese kesin yararı olucaktır..üzerinde fazla oynama yapmayın kafayı yersiniz :Dona göre:D son olarak bişey daha sanırım server filesten trade dupe yapılmıyor

Son düzenleme:

Kullanıcı adı şifre yazdıgımızda kabul ediyor "Stng3r server files 3.0" yazıyor orayı nasıl değiştirebiliriz bilen babayigit varmı? :)

Arkadaslar bırısı bana tam olarak nasıl kullanıldıgını soylermıs benım eskı server dosyaları ıle bırlıktemı yoksa sadece bunumu accam ? ayrıca map hatası verıyo full surum cektıgım halde

Arkadaslar bırısı bana tam olarak nasıl kullanıldıgını soylermıs benım eskı server dosyaları ıle bırlıktemı yoksa sadece bunumu accam ? ayrıca map hatası verıyo full surum cektıgım halde

Direk Bu Dosyaları Kullanacaksın... Map Hatasıda Senden Kaynaklanıyor Olabilir Farklı Maplar Denemeni Tavsiye Ederm

Direk Bu Dosyaları Kullanacaksın... Map Hatasıda Senden Kaynaklanıyor Olabilir Farklı Maplar Denemeni Tavsiye Ederm

kardes ıyı hoş dıyosunda ben 185 mb klasoru ındırdım kendı maplarıda ıcınde ama yınede hata verıyo ve yenı charda acılmıyo bı yardımcı olsan cok sevınırım

Paylasim icin tskler :)

Dupe Check ekli
Oto üyelik destegi aktive edilmiştir
/prize sorunu fixli
Askıda kalma sorunu %100 fixlendi

bunların server dosyaları ile alakalı olduguna emin misin? ben db diye biliyorum ama..

Bence bu server dosyalarında hiçbir fark yok sadece simgeleri ve yazıları değiştirilmiş. Birkaç yazı topluluğu ile açılmış bir konu..

bunların server dosyaları ile alakalı olduguna emin misin? ben db diye biliyorum ama..

Bence bu server dosyalarında hiçbir fark yok sadece simgeleri ve yazıları değiştirilmiş. Birkaç yazı topluluğu ile açılmış bir konu..

prize sadece db ile degil server files ile de ilgili bir sorun
dupe check server dosyalarına entegre edilmiş kullandıysan bilirsin loglara kayıt yapıyor
askıda kalma sorunuda login manager ile ilgili stnq3r in eski dosyasında öyle bir sorun vardı ondan dolayı söylemiş

acıklayıcı oldu sanırım

Ben bu cocugu bir yerden tanıyormuyum yoksa :)

Ben bu cocugu bir yerden tanıyormuyum yoksa :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaslar ebenezer acılıyor ama ıcı boş..yardım edermısınız

Son düzenleme:

ya bırak bırsey yapıyorsan tam ya rar acılmıyor 180 mb dıor 18 mb ını ındırıyor

ya bırak bırsey yapıyorsan tam ya rar acılmıyor 180 mb dıor 18 mb ını ındırıyor

dosya sorunsuz iniyor baglantını kontrol etmeni tavsiye ederim modemini bastan yapılandır ya da kablolarını kontrol et kırılanlar olabilir stnq3r kardesim banlanmıs bir abisi olarak konusunu bos bırakmayayım :)

Geri
Üst Alt