StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ekli

Cevap: StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ek

ARKADAŞLAR ..... BU DB DE SERVER AÇTIM ..... 6 GÜN ÜSTÜNE EDİTLEDİM ..... SİZE EKSİKLERİ HATALARI NASIL GİDERECEĞİNİZİ SÖLİCEM ....

1- VERDİĞİ PATCH DE SW SC LİGHT FEET KOŞUOR
2- OYUNCULARIN NP Sİ BİTTİĞİNDE NP ALDIIMIZ NPC NP Y İ VERMİOR .....
3 - LUFERDEN - EMC DE - CZ DEN - ARENADAN HERR YERDEN MORADONA IŞINLANDIĞINIZDA GÖKYÜZÜNDE KALIYOR - TOWN ÇEKİORSUNUZ SC LER BUGTA KALIOR- Bİ DAHA TOWN ÇEKİN GEÇER -
4 - sERVER FİLES MAP DOSYALARI OYUNU ÇOK PİS KASIYOR .....
5 - WARİOR DARKNESS ARMOR GAUNTLET TAKINCA OYUN KAPAT HATASI VERİOR
6 - password invalid hatası alanlar - yeni sadece XSKİP LOGİN server dosyasını açsın . dieri ni açmayın .
7- GM KODLARI İLE OYNANMIŞ en önemli KOD +DOWN çalışmıyor ....
8- bir tek lunar war var dierleri bozuk .......

bla bla bla
- daha var aklıma gelmedi..

AMA STAY WİTH ME ARKADAŞIMIZIN HAKKI YENMEZ EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞ

Son düzenleme:
Cevap: StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ek

KArdesim Keske Ayrı Ayrı Sitelerede Upload Etseydin İndirmesi Zor Oluyor .
Yinede Paylasım İcin Tsk Ederim ..

tskler ++ rep cok ihtiyacım vardı server :D girmiyodu

güzel paylasım repini verdim

Çok Güzel :) Tşkr

böyle yorumlar duymak qüzel ben tşşkr edeirm asıl

kardeş oto master ı yapamadım kodu varsa sende verebilirmisin

msn werirmisin ? SaoL Paylaştıgın İçin . Ama Id Ve Şifre yazarken hata weriyor Cözüm bilen war sa Msn Ekleyebilirmi .

Msn . [email protected]

ilgilensene biraz konunla db de

- VERDİĞİ PATCH DE SW SC LİGHT FEET KOŞUOR
2- OYUNCULARIN NP Sİ BİTTİĞİNDE NP ALDIIMIZ NPC NP Y İ VERMİOR .....
3 - LUFERDEN - EMC DE - CZ DEN - ARENADAN HERR YERDEN MORADONA IŞINLANDIĞINIZDA GÖKYÜZÜNDE KALIYOR - TOWN ÇEKİORSUNUZ SC LER BUGTA KALIOR- Bİ DAHA TOWN ÇEKİN GEÇER -
4 - sERVER FİLES MAP DOSYALARI OYUNU ÇOK PİS KASIYOR .....
5 - WARİOR DARKNESS ARMOR GAUNTLET TAKINCA OYUN KAPAT HATASI VERİOR
6 - password invalid hatası alanlar - yeni sadece XSKİP LOGİN server dosyasını açsın . dieri ni açmayın .
7- GM KODLARI İLE OYNANMIŞ en önemli KOD +DOWN çalışmıyor ....
8- bir tek lunar war var dierleri bozuk .......
bu sornlar war??

StayWithMe ACil Olarak Konuya Bakarmısınıs ßen Kurdum Her Seyini Ayarladım Fakat Maradonu ve Mad Empire Olan Npc Yi Ayarlayamadım Bi Bakarsan İyi Olur...

e arada db yi cekemeyenlerde olucak tabi :) buqları düzeltmek diosunuzda buq dediğiniz evtleri editliceksiniz npcler acılmıo diosunuz evtleri kendinize qöre editleyin olsun bitsin. Ztn evt editlemeyi bilmeyen db editörüyüm die qecinmesin herşeyin hazırını beklemeyin :icon_alabanza:

oto üyelik war. Sadece id ve şifre acarken türkce karakterler kullanırsanız hata alırsınız. Ama ben xskip login le girmek istemiyorum id şifre acarken türkce karakter kullanıcam diorsanız account_login prosedürünü değiştirin olsun bitsin

olm neyını cekemıyım ben senın salatalık tanıyom mu ben senı yoo akıllı takıl tam paylascagına hazırını beklemeyın dıyor sen gorevını yapıyomusun olm... Kufur edıcem olmucak konuna yazdın mı arkadaslar sunlar sunlar yoktur dıye dingo mıllette tam sanıyor ındırıyor sölesene surdan burdan temin edebılırsınız dıye oda yok sen sölede bizde yapalım sanki babamın databasesı de geçmişini bılıcem akıllı takılın olm bebe olmayın emzıgı bırakalı cok olmamıs bellı ayrıca K O M A S T E R v.5 files ve mapları senın db ıle tam uyumlu ne ugrascam edıtlemekle onuda sölemedın ben slıyım burdan bari... Olm harbı muz sunuz ya bu kadar olmaz

bu db yi ben böyle editledim isteyen alır kullanır istemeyen kullanmaz . yaşın itibariyle cocukluğuna weriorum bu laflarını kimseye zorla yükletmiorm db yi.

Teşekkürler Kuruyorum...Patch Atıyorum Şuan Ftpye İnşallah Çalışır...

Birde BAŞLANGIÇ İTEMİNİ NASIL DEİŞCEM SÖLERMİSİN ?

KONU GünceLLLLLLLLLLLLLL:D

Gerçekten Çok Güzel Bir Db Eline Emeğine Sağlık eyw.

db süper paylastıgın icin Ty

Cok saol eline sağlık

Harbi Süper Paylayım Yapmışsın :O

Geri
Üst Alt