Soacs 'lı Serverlerde Pc donması ve atması Sorunu [Çoğu kisi sikayetci Çözüm Yok]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xSea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

xSea

New Member
Ocak
25
0
Arkadaslar , ben arkadasımla 3 aydır bi pwp serverinde oynuyoruz xskip vardı daha önce patch geldi soacs geçildi arkadasım 6 saatir uğrasıyor ve çözüm bulamadı pc si son seviye sayılır windows xp.Oyuna ıd sifre yazma kısmı cok kasıyor diyo ve oyuna girip start tıkladıgında veriler yükleniyor bölümünde atıyormus oyundan.1kere girebildi oda bi virüs programı indirdi sonra tekrar cıkınca giremedi bir sürü virüs programı indirdi temizlik yaptı ama nafile , kac saatir arastırıyoruz hiç bi çözüm yazan yok bunun hakkında arastırma yapıpda biseyler elde eden arkadaslar varsa lütfen yardımcı olsunlar hayırlı günler.

Cevap: Soacs 'lı Serverlerde Pc donması ve atması Sorunu [Çoğu kisi sikayetci Çözüm Y

Selamlar

Clientin Görütülüyemediği Karakterler Vardır Bu Yüzden KnightEmpire.exe Gönderme Hatası Alır Güncellerseniz Sorun Olmaz Ben 2 Yıldır Kullanıyorum Sorun Yok :)

Cevap: Soacs 'lı Serverlerde Pc donması ve atması Sorunu [Çoğu kisi sikayetci Çözüm Y

up beyler aynı hata bende de var

Geri
Üst Alt