Size bi soru =>>>

Cevap: Size bi soru =>>>

aynen bi gusül abdesti alır sonra cok kalabalık bi alışveriş merkezine gider yüksek katların birinin parmaklıklarında dururdum (30 dk soora kendiliğimden ölünce aşağı düşerdim herkes intahar zanneder ii haber olurdum :D:D:D)

ilk önce sevgilimle vedalaşır sonra evdekilerle vedalaşır bi gusül abdest sonra Ko-cuceye devam :D:D

Azrail ile anlaşma yapardım,belkı süreyi uzatır die :P

carımı hedıye ederdım azraile al abi oyna obur dunyada fılan ama kfr etme yasak :D koxp kullanma :D belkı bu sekılde pazarlık yapabılırz:D ( cay kahve solemıorum bıle :) )

internetteki bütün maillerimi patlatırım sonrada pcnin anakartını kırarım :p sonrada beqlerim

Cok
Düşünürdüm
Ailemi
Aşkımı
Veee
Bilgisyarım
Ölene Kadar
Aglardım Bide :D

Dünyada yapmadıgım seylerı yapardım kızlara saldırır - adam öldürür salakca seyler işte :D düşmanım coğalınca da azrail kill me pls derdim :D

------------------------------------------------------------------------------------------------
Bana soruyorsan eğer cevabım şu ;

Tüm sevdiğim insanlara bir daha onları ne kadar cok sevdiğimi söylerim.Ve haklarını helal etmelerini isterim arada bir mezarıma uğrarlarsa iyi olucağını söyler kapatırım.

Son düzenleme:

Herkez abdest alırım falan filan yazmış,Peki bunları yapmak için sadece ölümümü beklemek lazım ? Abdest almak günde en fazla 5 dknızı alır.

Sadece bıçak kemiğye dayanınca yapmayın ! Her zaman her zaman.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Bana soruyorsan eğer cevabım şu ;

Tüm sevdiğim insanlara bir daha onları ne kadar cok sevdiğimi söylerim.Ve haklarını helal etmelerini isterim arada bir mezarıma uğrarlarsa iyi olucağını söyler kapatırım.

İnsanların ne zaman abdest alıp almayacakları kendilerine kalmıştır.

Ayrıca konu lastik gibi uzayabilecek bir konu olduğu için bu şekilde insanları sadece sıkıştığı zaman abdest alanlar olarak yargılamak doğru değildir, insanların asıl hayatını ve yaşantılarını bilemezsin.

Mesajının ilk kısmını editlersen sevinirim:rolleyes:

Gusül Abdestimi Alır 1 Namaz Kılardım Sonra Yalvarırdım Allahım Tüm Günahlarımı Bağışla Diye :) ve Ailemi Görer Giderdim :D

Geri
Üst Alt