Sizce Çözüm Ney ?

Sizce Nedeni Ne ?

• Ekran Kartı

Kullanılan: 3 25.0%
  • Ram

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bence Cilientten

Kullanılan: 9 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Konu Yazar

Pwp-cüce

Hepimiz Cüce Doquduq (:
Kas
127
1
ArkadasLar Sımdı Bır Arkadasım Var SoyLe Bır Sorunu Var 1098 Exe İle Gırıyo Gırdı Gıbı Kalıyor 5dk beklıo kasadan dıt dıt seslerı gelıyor sonra acılıo ama full donuyor 1299-Uskoda-1505 Bole Bır Sorun Yok Ayrıca Cocuk Onceden Baya Server Oynamıstık 1098-11102 w.s 1xxx serverlar sımdı cıktı bu sorun bende sasırdım kaldım cozum ney arkadaslar

Son düzenleme:
Cevap: Sizce Çözüm Ney ?

ArkadasLar Sımdı Bır Arkadasım Var SoyLe Bır Sorunu Var 1098 Exe İle Gırıyo Gırdı Gıbı Kalıyor 5dk beklıo kasadan dıt dıt seslerı gelıyor sonra acılıo ama full donuyor

1299 *** 1098 exeyle girio tam anlamadm hö ama galiba sorun clientten.. eger gönderme fln diosa..

o dıtdıt sesleri ekran kartından kaynaklanır :)
Ram olamaz ram'i elememizin nedeni ram bunu açılışta yapar ve bilgisayarı açmaz. Sorun ekran kartında. Client exe'sinin 3D hatalarından da olabilir.

Sorun Clientetndir , Cnki 1098 Exeleri Cok fazla Bellek yer ve Client Bozuksa RAM Dayanamaz Ses cikartir sonra Gum Pc Reset atar :) ;)
Bu sorunu bnde yasadim CLient degistirdim sorun cozuldu ;)

Exenin adını değiştirip denesin.. Bilgisayarınızda büyük ihtimalle ckvo, amvo.exe virüsleri var..

ArkadasLar Cilient Indırdım 38 Dk Surdu Denedım Oyuna Rahat GIrıyor Kasa DıtLamıyor Saqolun 1098 bır pwp buldum 16 kısı oynuyoruz sadece msn kısıler var reklam yapılmamıs

banada oldu aynısı ekran kartından o birader biraz daha girmeye dvm ederse ekran kartı yanar 100tl g.te girer

Geri
Üst Alt