D deadlyxx New Member Eyl 19 0 15 May 2009 #21 Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur DeSPoT' Alıntı: Umudumuz kaLmadı gibi ama Fenerbahçe! Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum...
Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur DeSPoT' Alıntı: Umudumuz kaLmadı gibi ama Fenerbahçe! Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum...
K kqqn123 Member Ocak 60 0 15 May 2009 #22 Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur Şu durumda Sivasın Olmasını çok istiyorum ama Beşiktaşa vericek gibiler şampiyonluğu
Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur Şu durumda Sivasın Olmasını çok istiyorum ama Beşiktaşa vericek gibiler şampiyonluğu
4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 1,197 19 17 May 2009 #24 Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur Sivasın yollarına, çıkayım dağlarına bırak ben.. Sivas gibime geliyor.. FB inş. Avrupa' ya..
Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur Sivasın yollarına, çıkayım dağlarına bırak ben.. Sivas gibime geliyor.. FB inş. Avrupa' ya..
lazkopat08 •«IмтнзΘиз»• Ağu 76 0 17 May 2009 #25 Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur bence bjk olur
asis_21 Member Tem 84 0 19 May 2009 #26 Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur beşiktaş tabiki
S serdarblack Moda Kadiköy.. aKaR xD Ocak 24 0 20 May 2009 #27 Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur Bencede Bjk
F Fusti Member Nis 84 0 22 May 2009 #28 Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur fenerbahçeliim ama sivasspor un 1. olmasını istiodum bu durumda bjk alcak gibi
Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur fenerbahçeliim ama sivasspor un 1. olmasını istiodum bu durumda bjk alcak gibi
F former12 Member Ocak 598 1 11 Kas 2009 #29 Cevap: Sizce Bu Sezon Hangi Takım Şampiyon Olur Kesinlikle FenerBahçe Diyorum