Siz'ce Bayan KO Oyunculari Daha Gzl Combomu Yapıyor Yoksa Erkek Ko oyuncularimi xD

Sizce Bayan Ko Oyuncularimi iyi Combo yapıyor Yoksa Erkek Ko Oyuncularimi xD ??

• Bayan Ko Oyunculari

Kullanılan: 31 21.5%
  • ErKek Ko Oyunculari

Kullanılan: 67 46.5%
  • Eş Cinsel Ko Oyunculari

Kullanılan: 47 32.6%

• Kullanılan toplam oy
    144
Cevap: Siz'ce Bayan KO Oyunculari Daha Gzl Combomu Yapıyor Yoksa Erkek Ko oyuncularim

Neredeyse başa baş bir çekişme ama neredeyse :)

Cevap: Siz'ce Bayan KO Oyunculari Daha Gzl Combomu Yapıyor Yoksa Erkek Ko oyuncularim

:D eş cinsel görmedim knight oynayan =)

Ko da Asas Char oynıyan fazla bayan tanımıyorum.

Bazı bayan oyuncular çogu Knight Bay Oyunculardan daha iyi oynar :)

ya karının eline pc yi verirsen o pc gitmiş demektir :D bayanların zekası henüz combo yapacak kadar gelişmedi :D bayanların skil dizişi şöyledir

1) RuJ
2) Oje
3) vs....

Bayan oynayan hayatımda bir kere görmüştüm.Empire zamanıydı o zamanlar saypırda oynuyordu minor combo yapamıyordu ama hp pot ile bir çok erkekten daha iyi combo yapıyordu.Ama istisnalar kaideyi bozmaz erkekler daha iyi ;)

Erkekko oyuncularını seçtim ama eş cinsel şıkkına katıla katıla güldüm :D

Geri
Üst Alt