SexyKo 1534 alternatifi bir server kurmam mümkün mü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amahones
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

amahones

New Member
Haz
5
0
Merhaba arkadaşlar!

SexyKo alternatifi 1534 tarzı Letter çalışan, pathos gloves özellikleriyle birlikte çalışan, sağ tuşa tıklayınca oyunda pencere açılan, kısacası neredeyse uskoyla birebir bir server kurmam mümkün mü?

istediğim serverin adresi:
sexy.net

Cevap: SexyKo 1534 alternatifi bir server kurmam mümkün mü?

MümKün .. AlirSin Sende 200 tl Lik Database By-Murat da war Mesela %100 usko .. Database

İletisim qec İstersen [email protected] Al Ekle Konus OnLa..

oguzcan145 Sadece DataBaseyle Bitmiyor Bu İşler :) |

amahones : krdsm bilmiyorum o filesler daha cıkmadı sanırsam ben öyle biliyorum ama filesler cıktıysa neden mümkün olmasın.

Satışta o dosya ve veritabanı biz bi sorun çıkmazsa alacağız bu hafta inşallah yaklaşık olarak 6000 tl tutuyor server şifre kırdırma vs. vs.

SexyReplay Filesleri Paylaşmadan Açamassın Diye Düşünüyorum Veya Şuan CheveLand .rar Dosyası İçinde Sıkıştırılmış Olarak Almış Galiba Veya Ele Geçirmiş Bi Yerden .rar Şifresi Çözülürse İlk Yoğurdun Kaymağını O Yer :) 1-1.5 İcinde Ya Paylasır Ya Paylasmaz.Ama SexyReplay Piyasada Tek v1534 Açtığı İçin Kendine Rakip Yaratmak İstemez O Hiç Paylaşmaz. Sakın Database Falan Alma Ne Alaka Databaseyle ? By_Murat Yapmış Demiş Biri Letter Sistemi Rebirth Sistemi Varmı Bilip Bilmeden Konuşmayın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt