L Konu Yazar Lanet_Lee Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 42 0 28 Nis 2009 #1 Server Kuruyorum Port Acılır Sabirt İP alınır Fixli Ebeezer Fireval Buılunr ilgilenen byrsun !![SERVER][/SERVER]
Server Kuruyorum Port Acılır Sabirt İP alınır Fixli Ebeezer Fireval Buılunr ilgilenen byrsun !![SERVER][/SERVER]
L lalari Member Nis 34 0 28 Nis 2009 #2 Cevap: Server Kurulur İsteyen İceri Byursun sağlambi editör lazım adm1n_gm@hotma.... www adminlerle com tüm adminleri bekleriz
Cevap: Server Kurulur İsteyen İceri Byursun sağlambi editör lazım adm1n_gm@hotma.... www adminlerle com tüm adminleri bekleriz
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 28 Nis 2009 #3 Cevap: Server Kurulur İsteyen İceri Byursun yeri burası deqL yardım boLumu burası !
A AnTeKeCrew New Member Nis 1 0 28 Nis 2009 #4 Cevap: Server Kurulur İsteyen İceri Byursun RéPLéYéN RéPLéNiR...! Burası Bizim Mekan Ferman Gerekmez Kurtların İçine İtler Gİremez
Cevap: Server Kurulur İsteyen İceri Byursun RéPLéYéN RéPLéNiR...! Burası Bizim Mekan Ferman Gerekmez Kurtların İçine İtler Gİremez