U Konu Yazar uslu96 New Member Eyl 32 0 23 Mar 2012 #1 Server kurucam fakat daha önceden bir deneyimim yok ne gerekir nasıl kurulur paralımıdır herşeyi bana anlatabilirmisiniz gerekli olan
Server kurucam fakat daha önceden bir deneyimim yok ne gerekir nasıl kurulur paralımıdır herşeyi bana anlatabilirmisiniz gerekli olan
M mustafa2_7 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 566 0 23 Mar 2012 #2 Cevap: Server kurucam ama hiçbir bilgim yok yardım lütfen [email protected] ekleyerek pvp server ile ilgili tüm bilgileri veririz.
Cevap: Server kurucam ama hiçbir bilgim yok yardım lütfen [email protected] ekleyerek pvp server ile ilgili tüm bilgileri veririz.
BoobSwaGGeR Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 35 0 24 Mar 2012 #3 Cevap: Server kurucam ama hiçbir bilgim yok yardım lütfen :: Başlık görüntüleniyor - Knight Online Server Kurulum [1299] [Videolu Anlatım] Burada bulunan videoları izledikten sonra birşeyler anlayacaksınızdır eminimki
Cevap: Server kurucam ama hiçbir bilgim yok yardım lütfen :: Başlık görüntüleniyor - Knight Online Server Kurulum [1299] [Videolu Anlatım] Burada bulunan videoları izledikten sonra birşeyler anlayacaksınızdır eminimki