Server kurdum portlar acık hersey tmm oyuna giriyorum adamı acıyorum giriyorum dc

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceq17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ceq17

Active Member
Tem
1,892
0
BEYLER BAKIN LUTFEN YARDIM !

48944557.jpg

64382897.jpg

23621761.jpg

11274556.jpg

28836298.jpg

35365460.jpg

60500432.jpg

LUTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADASLAR !!!

Cevap: Server kurdum portlar acık hersey tmm oyuna giriyorum adamı acıyorum giriyorum

db de problem var büyük ihtimal db de her acılan char banlı oldugu icin actıgın hic bir chara giremiyosun.

Cevap: Server kurdum portlar acık hersey tmm oyuna giriyorum adamı acıyorum giriyorum

Nasil duzeltebİlİrİm ? Bİ codu fln warmidir

Database Üzerinde Başlangı İtemleri, LvL Başlangıcı Yada Benzeri Bir Oynama Yaptıysanız Karakter Seçerken Böyle Hata (DC) Alıyor Olabilirsiniz..

Hayır Database'yi İlk Aldığım Gibi Oynama Yapmadım Diyorsanız.Database'nizi Değiştirmeyi Deneyin.

Sorununuz Hala Devam Eder İse Fileslarınız Yada İnilerinizde Ufak Problemler Olduğundan Kaynaklanıyor Olabilir..

Abİcİm bu db cok guzel butun banli charlari acma kodu fln yokmudur?

Charların Banlı Olarak Açılması Başlı Başınca Bir Sorun Zaten..

Databaseniz Fileslarınıza Uyumlumu ?

Açarsanız Biraz Yardımcı Olabilirim..

Hiç Sorunsuz Olan Database'm Üzerinde Editleme (oynama) yaptıktan Sonra Aynı Sorun Bendede Olmuşdu

Genelde Database Uyumsuzluklarından Kaynaklanan Bir Durum.

Eğer Editleme Yapıldı İse Ai Server'ın İçindeki Monster Ve Map Evt'leri Database'nize uyumlu (Editlenip) Hale Sokulduktan Sonra

Database'nize Restore Edilirse Sorun Ortadan Kalkabilir..

Biraz Uzun Bir İş Yardım Eden Az Olacaktır..

Database Değiştirmenizi Öneririm.

Son düzenleme:

hmm :S peki soyle birşey sorucam krovaz itemli db ler war benim ark aynı suanda gosterdigm db yi kendi sw sine yaptı onda sorunsuz calışıyor

Aynı Database Arkdaşında Sorunsuz Şekilde Çalıştıysa Kendinde Sorun Aramalısın ..

Aynı Şekilde Karşılaştırıp Yapman Sorun Belki Giderebilir.

Ama Sen Bir Şeyleri Eksik Yada Farklı Yada Yanlış Yapıyorsan Sorunun Devam Edebilir..

Çözüm Aslında Sende ;)

peki senden bisi rica edicem kardes .... bana baslangc 83 lw ustunde full +8 chitin shell set elinde krovaz item 2 tane carakterine gore 600 np kolay db yapabilrmisn_

Geri
Üst Alt