K Konu Yazar KaRaBaSaN New Member Kalemi Kırıldı! Nis 1,207 0 4 Haz 2009 #1 arkadaşlar savaş açıyorum keeperı öldürüyorlar ama gateden geçemiyorlar yardımcı olurmusunuz sorun nerede ? he ayrıca savagedbv3 kullanıyorum Son düzenleme: 4 Haz 2009
arkadaşlar savaş açıyorum keeperı öldürüyorlar ama gateden geçemiyorlar yardımcı olurmusunuz sorun nerede ? he ayrıca savagedbv3 kullanıyorum
Hit_rM CiğeR deLik buLuR Haz 572 8 4 Haz 2009 #2 Cevap: savaş sorunu KaRaBaSaN' Alıntı: arkadaşlar savaş açıyorum keeperı öldürüyorlar ama gateden geçemiyorlar yardımcı olurmusunuz sorun nerede ? he ayrıca savagedbv3 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Arama yapsan bulurdun fakat söyliyeyim.Evtlerde sorun var.Forumda arama yap bulacaksın evt'leri değiştir.
Cevap: savaş sorunu KaRaBaSaN' Alıntı: arkadaşlar savaş açıyorum keeperı öldürüyorlar ama gateden geçemiyorlar yardımcı olurmusunuz sorun nerede ? he ayrıca savagedbv3 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Arama yapsan bulurdun fakat söyliyeyim.Evtlerde sorun var.Forumda arama yap bulacaksın evt'leri değiştir.
K Konu Yazar KaRaBaSaN New Member Kalemi Kırıldı! Nis 1,207 0 4 Haz 2009 #3 Cevap: savaş sorunu teşekkürlertam düşündüğüm noktada sorun