Sarkozy nİn oĞlu muradina erdİ ama...

Konu Yazar

Romantiqs

<marquee><b>Be Sober Zagmys Man Named King Of The
Haz
444
12
23 yaşında çiçeği burnunda bir hukuk fakültesi mezunu, kariyerine nereden başlar? Fransa bu soruyu konuşuyor, zira sözkonusu genç, Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin oğlu. Sorunun cevabı bugün belli oldu. Genç Sarkozy, Paris'in finans merkezini yöneten kurumun, yönetim kuruluna seçildi. Ama bu bile, onun için aslında geri adım.

Jean Sarkozy...

23 yaşında hukuk fakültesi mezunu, FRANSA Cumhurbaşkanı olan babasından daha uzun boylu. Yakışıklı, ve neredeyse daha da iddialı.

O bir Sarkozy. Genç yaştan yüksek hedefler belirlemek genlerinde var. Ama kariyerine başlamayı hedeflediği nokta ortaya çıkınca, FRANSA'da kıyamet koptu.

Çünkü Jean, başkent Paris'in ve dolayısıyla tüm FRANSA'nın finans merkezi olan "La Defense"ın yönetimine göz koydu. Tam olarak söylemek gerekirse, FRANSA'nın milli gelirinin yüzde 10'unun üretildiği bölgeyi yöneten Epad'ın başkanlığına.

Ancak adaylığına gösterilen tepki karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Başkan olmaktan vazgeçti, ama yönetim kuruluna seçildi.

Nicholas Sarkozy, oğluna gücün kapılarını açmak için, iktidarını kullanmakla suçlanıyor. Üstelik Jean gibi pek çok gencin, iş bile bulamadığı bir ortamda.

Nicholas Sarkozy ise gelen tepkiler karşısında sakin. Oğlunun iyi bir EĞİTİ gördüğünü ve diğer gençlerle eşit şansa sahip olduğunu iddia ediyor. 23 yaşında böyle bir göreve aday olmasına tepki gösterenlere ise kendisinin durumu yadırgamadığını söylüyor.

"Hedeflerimden vazgeçmedim" diyen Jean ise, FRANSA
Cumhurbaşkanlığına giden yolda babasının da geçtiği Epad'da, parlak bir kariyere hazırlanıyor.

Geri
Üst Alt