Y Konu Yazar yolgezer Member Haz 51 0 20 Tem 2009 #1 oyunda asasın 72 skili yani blinding i adam bana atınca kitleniyorum yardım edecek varmı ? :S:v::-:
By_Ens Member Tem 89 4 20 Tem 2009 #2 Cevap: S.a bakarmısınız Swift bas Düzelir Veya Bi asasa Swift Attır Düzelir
Y Konu Yazar yolgezer Member Haz 51 0 20 Tem 2009 #3 Cevap: S.a bakarmısınız yardım edecek varmı arkadaşlar:S By_Ens' Alıntı: Swift bas Düzelir Veya Bi asasa Swift Attır Düzelir Genişletmek için tıkla ... arkadaşm bende asas ım bu skilin hangi dosyaya baglı oldugunu bilsem düzelticemde Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Tem 2009
Cevap: S.a bakarmısınız yardım edecek varmı arkadaşlar:S By_Ens' Alıntı: Swift bas Düzelir Veya Bi asasa Swift Attır Düzelir Genişletmek için tıkla ... arkadaşm bende asas ım bu skilin hangi dosyaya baglı oldugunu bilsem düzelticemde
By_Ens Member Tem 89 4 20 Tem 2009 #4 Cevap: S.a bakarmısınız Serverden Kaynaklanıor olabilir Veya Her Serverde Böle ise Client Yenile Veya Swift Le düzeltirsin
Cevap: S.a bakarmısınız Serverden Kaynaklanıor olabilir Veya Her Serverde Böle ise Client Yenile Veya Swift Le düzeltirsin