RoTrKO DB!!!!By RoTrKO Admin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RoTrKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: RoTrKO DB!!!!By RoTrKO Admin

kardeş ebenezer klasörünü maplar haricinde upload edebilrmisin ? servera reset attığım zaman ebenezeri açarken timecore.cpp hatası verior :S ya da sorun nedir ben forumda bulamadım ??

kardeş ebenezer klasörünü maplar haricinde upload edebilrmisin ? servera reset attığım zaman ebenezeri açarken timecore.cpp hatası verior :S ya da sorun nedir ben forumda bulamadım ??

KEndısıyle ozel olarak konus ıstersen bunu yardımcı olucaktır sana..

hımm sende haklısın kardes :S Dupe Sorununu kaldırırsın ortadan bu seferde ınsanlar dıcekkı madem ıtem zor... Bende gıder usko oynarım private nıe oynayayım der bak ben bliss den hatırlıyorum cok ıyı bı ara kapanmasının nedenıde oydu bunu deneyen butun serwerlar suan kapalı :S Ya usko gıbı bı serwer acılacak yada private Bitti Artık :S Açık ve net...

Çok Hoşuma gitti DB kardeşim teşekkür ederim şimdi hemen deniyip sonucu aktarıyorum

arkadaşlar ben denedim db yi süper gercekten kardeşimin ellerine sağlık gelmek isteyen arkadaşlar varsa buyursun gelsin ip : 78.188.10.181 comews.net

Son düzenleme:

dbyi begendiginize sevindim :rolleyes:

Ellerine Saqlık.. Cok Teşekkür Ederimm İşime Yaradıı

güsel db eline sağlık ali!! 1098 RoTrKO anıları aklıma geldi bi an!! :D DB editlemeyede başlamışsın güsel!!

Db nizi test amaclı kurduk..
bir soruna çözüm bulamadık.cz de okcu yada bazen asasları görünce karşı ırk dc oluyor acaba sebep nedir?

Hp barlarda da sorun var sanırım can düşüyor ama hp bar full görünüyor ..seni ekledim sende eklersen beni görüşelim mümkünse [email protected] ..

Son düzenleme:

Db nizi test amaclı kurduk..
bir soruna çözüm bulamadık.cz de okcu yada bazen asasları görünce karşı ırk dc oluyor acaba sebep nedir?

Hp barlarda da sorun var sanırım can düşüyor ama hp bar full görünüyor ..seni ekledim sende eklersen beni görüşelim mümkünse [email protected] ..

Soledigin butun Sorunlar Clientinden Kaynaklaniyor,
Clientini Degistir,Dbden ole sorunlar yasanmaz ;)

Bu db de server filesler hata veriyormu ? :o
Bazı dblerde server filesler bi süreden sonra kapanıyor (ai server). Bunda o sorun varmı ?
Birde mage 75 skilli (fire , lr , ice armor) çalışıyormu ?

Server Full Dupe Herkezi Yakalayabilsem Kapatmazdim ama %30 unu Yakalabiliyorum :(
Olsun Artik Paylasimlarimi Burda Yapcam ;)
Herkeze Faydamiz olsun :cool:

o servere benim gibi gm lazımmış ^^ haberim olsa başvururdum ^^

Geri
Üst Alt