MYKO RisingKo.net I Efsane geri döndü.. RESMİ AÇILIŞ 16 Şubat Cuma 21.00

kendi konusuna yorum yapan fake hesaplarla server görünce direk eliyorum.

Evet bu arkadaşın açtığı önceki serverlar tabiki faciaydı ancak şimdi tanıtıma bakıyoruz herşey güzel, emek verilmiş bir servera benziyor ancak sıkıntı şurda sw ye giriyosun denilenlerin çoğu olmuyor, ikincisi exp pre varmı bilmiyorum varsa zaten direk çöpe atacağım bir server olacaktır, exp pre alan adam 2 saatte 60 oluyor presiz adam 2 gün uğraşıyor, hatta uğraşmıyor onun 60 oldugunu görünce oyunu bırakıyor ama malesef biz server sahiplerine bunu anlatamadık hala daha çok para kazanma hırsıyla daha cabuk lw atlayıp 1.olacam hırsı taşıyan oyunculara bu tür şeyleri satarak kendi serverlarını bitiriyorlar tabi kazanacaklarınıda çoğu zaman kazanıyorlar. Ne diyim bende tek kuruş yatırmadan gireceğim dediklerim olursada moradon shouttan bir kaç kelam edip çıkarız :)

Bu arada şunuda belirtmek istiyorum açılış zamanını çok iyi bir zaman denk getirmişler. Açılacak düzgün 1299 serverda yok user olacağından eminim ancak userın kalıcılığı adminin yaptığı db ile ve adalet anlayışıyla belli olacak herkese başarılar (Not para yatırmadan oynayın şu oyunu artık.)

Geri
Üst Alt