Recep In The House Anti Cheat

Cevap: Recep In The House Anti Cheat

Bebe Virüs Koymuş Oyuna Gİrin Ondan Sonra Knight Klasörüne gelin datayı AÇın orda Knightonline.exe var onu bi taratın herkesi uyutmuşBebe Modlar Şua adamın Banlanmasını Talep EDiyorum.

Son düzenleme:
saldırı alıyor siz orada ebenezer fix v6 - 09 gibi fix dosyası kullanmışsınız fakat paylaşmamışsınız.ebenezer kapanıyor

Bebe Virüs Koymuş Oyuna Gİrin Ondan Sonra Knight Klasörüne gelin datayı AÇın orda Knightonline.exe var onu bi taratın herkesi uyutmuşBebe Modlar Şua adamın Banlanmasını Talep EDiyorum.

İleri Zekalı Arkadaşım Benim Packden Dolayı Exeye Virüs bulaşmıştır anladınmı ?? Zorla Kullanmı diyorum sana ??

İleri Zekalı Arkadaşım Benim Packden Dolayı Exeye Virüs bulaşmıştır anladınmı ?? Zorla Kullanmı diyorum sana ??
ne alakası Keyloggeri Koymuşun.Kimi Kandiriyorsun sen ? Senin Anti Chetini Kullanmam merak Etme Herkes uyansın Diye Yazdım 5 bin kişi Keyloggeri Yemesin
diye.

ne alakası Keyloggeri Koymuşun.Kimi Kandiriyorsun sen ? Senin Anti Chetini Kullanmam merak Etme Herkes uyansın Diye Yazdım 5 bin kişi Keyloggeri Yemesin
diye.

5000 Kişi bakmış indiren indirmiş o kadar kişi salak bi senmi akıllısın anlamadım gitti.

sorun varya çözemedim level atlayamıyor userler adam kasıyor lwl atlayınca yine aynı lwl oluyor

sorun varya çözemedim level atlayamıyor userler adam kasıyor lwl atlayınca yine aynı lwl oluyor

Evet ya kaynak ebenezerde öyle bir problem varmıs 74 den sonra stat ve level vermiyormuş galiba direk 80 gibi başlangıc yaparsan sorun olacagını sanmıyorum.

kırılmıcak antı cheat yok.. tabıkı kırılır.. adam emek verıp yapmıs.. emege saygı.. ty ramo.. su resmını deıstır xD

[SERVER]zamparako.zapto.org[/SERVER]eline sağlık kardeşim SErVere BEkLerim bıtbıt@:@:V::-::sakalli:h2ö:v::icon_eek::^^::pff:Hönk:@::@@:o::a::a:Hönk:^^:@:@@:@:V::icon_redface::icon_***::icon_confused::icon_cool::icon_thumbs::icon_sueno::confused::icon_ownzed:

:) bunu hadi kırmadılar diyelim gene bi boka yaramaz trade kapalı olduktan sonra oyunun anlamı kalmaz çöp...

Geri
Üst Alt