Recep In The House Anti Cheat

Cevap: Recep In The House Anti Cheat

Yorumlar için Teşekkürler Paylaştık işte Güzelce Kullanın :^^:

komik bi şey :) nese çok saol işimi görücek Allah ın izniyle

:D istedigin ebenezeri enjete et :D sana unpackli vereyim :D

neyden bahsettiğini anlamadım ama biraz açarsan sevinicem ebenezeri dllye enjekte etmiyoruz dllyi ebenezere enjekte ediyoruz :)

ayrıca die twostarsın şu yeni ebenezer client editöründe dll on loads gibi bişey var cmd açıldığında kapanması olayını dll ile ebenezerede enjekte edersen kırılma ihtimalini çok daha düşürürsün

Zero Aga Senin ilk Z-trapla v1 Thalesin ebenezeri fena uyum sağladı harbiden teşekkür ederim çok güzel oldu

Sizin gibi profesyonellerin ebenezerleride packlemesini beklerdim. Teşekkürler.

ya verdigin ebenzer acildi fakat exelerden acamiyorum oyunu :S exeler calismio sanki

sana katılıyorum kardesim yahu Ramazan abi su soruna cözüm bulsan acaba arkadasmı yanlıs yapıyor eer yanlıssa nerede yapıyor bir cözüm bulsak:pff:

Mal Herif sen kim zero gamer kim sen kendini ne sanıonki oraya ZeroGame ve ben yazmıssın harbiden malsın buna inananlara yazık bu salak daha denetim masasını bulamaz....Konu acarken 2 kere düşün sonucları beni ilgilendirmez yoksa

Mal Herif sen kim zero gamer kim sen kendini ne sanıonki oraya ZeroGame ve ben yazmıssın harbiden malsın buna inananlara yazık bu salak daha denetim masasını bulamaz....Konu acarken 2 kere düşün sonucları beni ilgilendirmez yoksa

Arkadaşım Sen özürlümüsün ? ZeroGamer Konuyu İnceliyor Gelince Sor bakalım Kim kim Yapmış Diye

Canım ikimiz yaptık.Ebenezerde thalesin ebenezeri.Ayrıca ramazan biliyor 5 dakikada falan yaptım herhalde.Packer falan aceleye geldi.Yoksa manuel unpack yaparken bile exeyi bozan packerım var.

Geri
Üst Alt