Ram Alıcam Yardım :)

Konu Yazar

Terry_More

¤¤¤ƒØ®µM ©ùc£§î¤¤¤
May
227
9
Merhaba arkadaşlar bu aralar Overclock a merak sardım Ramlerimi yeniliyecegim eski ramlerim 2x1 twinmos 800 Mhz. Size 2 tane sorum Olucak
1.si Alıcagım Ürünü Vatan Bilgisayardan alma şansım var ve Vatan bilgisayar bildiginiz gibi adam kazıklamaya yer arıyor vatan bilgisayardaki fiyatı 189$ KDV dahil degil Toplamda 260 Ytl falan yapıyor. 1.si bu başka bi yerden alabilirmiyim.. 2 .si Ben Overclock Yapmak icin bu ürünü sectim çünkü çok enteresan bir soğutma sistemene sahip bu ürün ne diye sorarsanız (corsair Dominatör 1066mhz 4gb 2x2 dual kit)

domlogott9.jpg

bu ürünü almamın sebebi soğutma sisteminin iyi olması ayrıca performansının hemen hemen her donanıma ayak uydurması..

şimdi size 2 sorum var:

1)Bu ürünü vatan bilgisayardan başka bi yerden alma şansım varmı ?
2)Overclock yapacagım icin Isınmayacak başka performansı iyi uygun bir ürün ?

dominator1.jpg

corsair-airflow.jpg

ddkx3812hj0.jpg

Son düzenleme:
Cevap: Ram Alıcam Yardım :)

Sen soğutma görmemişsin :D

Vatanpc ne zaman adam kazıkladı ki? Ayrıca alacağın ram zaten 1066MHz daha fazla niye kasıcaksın ki :D Çok overclock yapmak istiyorsan cpu ile gpu'ya yap :D

o makina ney kimin o sey öle ya özellikleri ne o seker seyin hö hö hö :D

kulaklara zarar öyle bir soğutma sistemi :F

Su soğutma Herşeye yeter

Ram e yok ama olsun :F

ürün önerisi olarak o kadar büyük soğutması olmasada OCZ Reaper derim overclock canavarıdır soğutmasıda bir okadar başarılı
reaper-4s.jpg

bunu beğenmezsende OCZ Reaper X derim buda overclocka açık ve gayet performanslı bir ürün
ReaperX_b.JPG

yanlız bu ürünü alırsan bence overclock yapma ürün doğal haliylede gayet iyi zaten :D

kingston normal bir pc userini gayet tatmin edicidir ama arkadaş performans istiyor bu yüzden o uzay tasarımlı ramleri önerdim :D yoksa ben de kingston kullanıyorum ;) (ucuz 4 ewa)

Geri
Üst Alt