PvpTR,TRKO,HOMEKO,USKO,JAPKO HEPSİ1 CLİENTDE TOPLANDI (TEK LİNK FULL CLİENT) (530MB)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrx123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

mrx123

Member
Tem
192
1
ALINTIDIR;

530 mb'dır
LİNK KIRIK DEĞİLDİR!
UPLOAD 1 GÜN SÜRDÜ!
HAZIRLAMAM 3 GECE 2 GÜN !

Aklına Gelen Tüm Prof Serverların Exe'leri Server.inileri Giriş Dosyaları İçindededir Patchleri Ayarlanmıştır hiçbirşey yapmana gerek yok clienti indir Dosyaya çıkart OYUNA DAL!

İNDİR LİNK:
zSHARE - Guncellemeleri Yapilmistir_Hazir Client Yalnizca Bir Klasore Cikartin ve Oynamaya Baslayin_ Powered by Konuac.COM - _Turkgamer.NET_ - _PvpTR.NET_.exe

Rebirth Npc'leri

Virüssüz Exe

Kız Mage Açılabilir

DİİKAT: 20 Mayıs 2021 Gecesine Kadar Ko-Cuce'ye 2021 yılından beri gelen tüm yenilikler cliente eklenmiştir el emeği göz nurudur...
Black Chitin,Red Chitin,Darkness Armor Aklına gelen gelmeyen usko,koreko,japko,komasterin itemleri vb. herşey mevcut.

Krowaz İtemleri

Usko Pelerin Uzun Pelerin

Usko Stil Klasik Login Ekranı (Reklamsız)

Pathos Glove

Commander Atı

Valkriyeler

Bahamutlar

Yeni Zoneler

Oyuna 3 Dakika Daha Hızlı Giriş

Hızlı Yüklenen Data

Tüm Serverlara Uyar (Aklınıza gelen en kral pvlere)

Bütün Dblerle uyumlu...

İndirdim ve denedim tüm serverlarda itemler sorunsuz giriş sorunsuz herşey tam.

Son düzenleme:
Cevap: PvpTR,TRKO,HOMEKO,USKO,JAPKO HEPSİ1 CLİENTDE TOPLANDI (TEK LİNK FULL CLİENT) (

Link Kırık ...! KONU KİLİT PLZ.!

Cevap: PvpTR,TRKO,HOMEKO,USKO,JAPKO HEPSİ1 CLİENTDE TOPLANDI (TEK LİNK FULL CLİENT) (

Lınk Kırık DeıL Arkadasım Bı Daha Dene İstersen GuzeL CLient PayLasım Icın TesekkurLer.

Link Kırık ...! KONU KİLİT PLZ.!
Ne saçma adamlarsınız link kırık oldumu hemen konumu kilitleniz kim koymuşsa linki yeniler linte sorun yok

Link Sorunsuzdur Rahatlikla İndirebilirsiniz.

Teşekkürler yorumlara,Link kırık diyen ! seni de kınıyorum çakallık etme adam ol

kardes hepsi birmi trko ip lerinede girebilirmiyiz

ohaa kac saatte iniyo lan bu :D

Son düzenleme:

guzel paylaşım!!!!!!!!!!!!!!!!1

sadasdasdasdasdasdas

indirdim 83 skilleri yok..o kadar exe ye gerekte yoktu oyunu kasıyor.

Linkte Sorun Yok + Clientim Bozulmustu Şimdi Bunla Yenileceğim Saol

Virüs buldu pc ...!!!!!

arkadaslar ben ındırdım fakat server ip sini kopyalıyorum.arkadaslar oyunda bana 10061 hatası veriyor ne yapmam gerekiyor bılgısı olan varmı ?

serverlara gıremıuyorum servera tıklıyorum.10061 hatası veriyor. Lütfen yardım pls

Son düzenleme:

o kadar exe olursa hata verir :) exe leri sil ve kendi exe ni kullan

bu private server'ler yüzünden pc'me 150'den fazla virüs bulaştı malum antivir'i kapatmadan girilmiyor o server'in pach'ı bu server'in pach'ı derken pc'm deki bütün dosyalarıma virüs bulaştı bende format attım ama indiriyorum teşekkürler.

virüs var dosyada

Bu clientın versıon kac beyler bilen varmı ? 1299 mu ?

tüh ya %50'de internet dowland manager indirmeyi iptal etti :( baştan indireceğiz

Geri
Üst Alt