Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pvp ye gırıorm 20 dk sonra pc kapanıyor yardım acil...
Cevap: pvp ye gırıorm 20 dk sonra pc kapanıyor yardım acil...
Eskiden bendede ona benzer bir sorun vardı ama sadece pvp değil pcyi kasacak birşey yapnca res atıyordu . seninki kapanıyormuş nese . kasanın aşırı tozlanmasındanmış :| temizledim geçti .
Pro Konuşuyor....
1. Bilgisayar Kastığı İçin Res Atar. Bunun Sebebi İse İşlemdinin Sıvısı Bitmiştir...
Bu Sıvı Nedir
Beyaz Bir Şeydir.)) Fan İle İşlemci Arasında Bulunur Görevi İşlemciyi Soğutmaktır....
Yani Senin Yapacağın Şey Bilgisayarcıya Gidiyorsun. Kendi Kapanıyor Falan Filan İşlemci Sıvısı Bitti Heralde Diyorsun... Tabi Orda Dikkat ET Bir Şey İçin 20 30 Milyon Kakalamasınlar Sana
Kasayı İçi Çok Tozluysada Olur
Neden Fanın İçi Toz Dolar O Yüzden Fanın İçinden Hava Akımı Geçmez Ve İşlemciyi Soğutmaz...
Bak, bi zamanlar bendede vradı.. Götürmedim.. 3 ay dayandım.. Kasanın üzerine buz koyuyordum kendini soğutuyordu.. Büyük ihtimalle senin fanlarının biri bozulmuş yada, bilgisayarın eskiyse anakartın üzerine 5-6 sene önce fan takılmıyordu, metal takılıyordu ve metal kendine çekiyordu ısıyı böylece soğuyordu bilgisayar ama şimdi teknoloji gelişti kaldıramıyor bilgisayar ve zaman aşımı olduğu için o metal metalliğini yitirmiş ametal olmuş olabilir.. Bi aç bak kasana. Sonra bilgilendir..