PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

video koymaktan vazgeçtim arkadaşlar gösterirken hilenin yapılışınıda gösteriyorum sonucta o bu ebenezeri kullanmayanların serverinde yapabilirler bilmeyen kisiler var o yüzden video koymıcam :)

Paylaşım İçin Teşekkürler.

Ama Başka Bi Siteye Uplarmısın Bu site Kapatılmış Diyo.

aslında en önemli şey select character'i kapatmak yaptığım taramalara göre select character yapınca karakterdeki bilgileri save yapıyo onu kapattımı sorunların çoğunu engelliye biliriz :)

Nero senşn yaptığın anticheatleri serverda görünce seviniyorum ebenezerini indirik kendi exemi ona göre editliyorum :) al sana herşey açık
Bundan sonra istersedn ebenezeride packle birşey değişmio onu indirip açarım açılışta versionda yazıo portuda eset smart securityden bulurum anlıycaın hilenin önü hep açık:)

video koymaktan vazgeçtim arkadaşlar gösterirken hilenin yapılışınıda gösteriyorum sonucta o bu ebenezeri kullanmayanların serverinde yapabilirler bilmeyen kisiler var o yüzden video koymıcam

Sen şuna üşendim desene ;);)

Sen şuna üşendim desene ;);)

hayır oyuna girdim video programını actım o zmn aklıma geldi :D

Nero senşn yaptığın anticheatleri serverda görünce seviniyorum ebenezerini indirik kendi exemi ona göre editliyorum :) al sana herşey açık
Bundan sonra istersedn ebenezeride packle birşey değişmio onu indirip açarım açılışta versionda yazıo portuda eset smart securityden bulurum anlıycaın hilenin önü hep açık:)

önü açık olan şey sadece TBL ;) SH mi açıcaksın ? aç kendine zarar verirsin adamlara değil :) sen zevk alamassın adamlar zevk alır sen hızlı giderken damage vuramassın adamlar sana vurur ;) geriye kalan 2-3 şey war onlarda dandik ;) v6 yı cıkardım ama saglam bir packer bulamadım bu daha değişik bir yöntemle yapılan bi anti ch oldu saglam bi packer bulsam packlayıp koycam ;)

Bu düpeleri bilmeyen mi kaldı ;);)

hayır oyuna girdim video programını actım o zmn aklıma geldi :D

önü açık olan şey sadece TBL ;) SH mi açıcaksın ? aç kendine zarar verirsin adamlara değil :) sen zevk alamassın adamlar zevk alır sen hızlı giderken damage vuramassın adamlar sana vurur ;) geriye kalan 2-3 şey war onlarda dandik ;) v6 yı cıkardım ama saglam bir packer bulamadım bu daha değişik bir yöntemle yapılan bi anti ch oldu saglam bi packer bulsam packlayıp koycam ;)

Hee hee öle öle:D

Paylaşım İçin Teşekkürler Tamer^M

:eek: Tamer^M ? :o:

Teşekkürler Tamer Yine Yapmıssın Paylaşımını hö

asm kodu olarka paylaşsan çok daha iyi olurdu sonuçda herkezin özel ebenezeri var

Geri
Üst Alt