MYKO ProfessionalKO [Lv. 72 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 16/10/2021 - 19:00 Turkey Time]

serverin zibil gibi hileci hurdacı kaynıyor önce bunun önüne geç farm yapan adamları banlamakla olmuyor. banlasan ne olacakki bulunmaz bursa kumaşımısın 2 haftaya Zonemyko açılınca görürüm senide o yunanlı Irkçı nikos 'uda.

Ayrıyeten el altından Sattığınız IRON NECK VE IRON BELTLERİNDE FARKINDAYIZ KONUŞMALARIN HEPSİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİYLE MEVCUT. (İNKARDA EDERSİN SEN ŞİMDİ 1.5 AYLIK SERVERDAKİ MALUM CLANDA FULL IRON NECK VE BELT VAR ADAMLARDA) VUR KAÇCILAR SİZİ.

Hadi sen o yunanlı ırkçı Nikosun reklamını kas burada her beş dakikaya bir :D

Legal oynayan oyuncularımızın ortamı için illegal program kullanan oyuncuları uzak tutan ve bunu önemseyen tek server burasıdır. Ban listemizi kontrol edebilirsin bu konuya verdiğimiz önemi görmek için. Hatta o ban listesinde kendini de bulacağına eminim. Zonemyko'ya bol şans diliyoruz. O serverda da banlandığın zaman ne yapacağını gerçekten çok merak ediyorum. Bu arada elinde olan ekran görüntülerini paylaşmanı bekliyoruz. Bizden illegal program kullanan kişileri banlamamızı istiyorsunuz ve biz de banlıyoruz. Neden bu kadar delirmiş durumdasın :)

Legal oynayan oyuncularımızın ortamı için illegal program kullanan oyuncuları uzak tutan ve bunu önemseyen tek server burasıdır.

BUNA NEREMLE GÜLDÜĞÜMÜ ANLAMIŞSINDIR :D

PROKO 'YA BAŞLAMAK İSTEYEN OYUNCULAR İLK 5 CLANDAKİ MALUM CLANDAKİ OYUNCULARIN ÜZERLERİNE BAKSINLAR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLARLAR. ŞİMDİ PM SS LERİNİ ATSAM ADAMLARIDA BANLAR YADA NCS YE ZORLARSINIZ. ZATEN HERKES FARKINDA FULL İTEMLİ OYUNCULARIN NEDEN NAME CHANGE ATTIĞINI.

BELİRLİ SAATLERDE İSİLLİON DROBUNU AÇAN SİZSİNİZ , SONRASINDA 30 KERE İSİ KESİLDİ HEPSİNDEN 2 TANE GOLD BAR ATTI HEP PARALARI ALDINIZ SONRA DROBU KAPATTINIZ. BUNLARI HERKES BİLİYOR. YUNANLI NİKOS LA SEN RAHAT OL SADECE 2 HAFTA DAHA SABREDİN FOYALARINIZ TEK TEK ORTAYA ÇIKACAK.

SW PATLICAK DİYE BİR TARAFLARINIZ ÜÇ BUÇUK ATIYOR , CLANLARA YALVARAN IRK DEĞİŞİMİ YAPALIM IRK DENGESİ İYİCE BOZULDU PK BİTTİ DİYEN SİZLERSİNİZ.

HA ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM ; SEN KISA ŞORT İLE SOKAKTA GÜLLE OYNARKEN BEN SW YAYINI YAPIYORDUM KOÇERO. YANİ SEN GİDERKEN BEN ÇOKTAN GELİYORDUM SANA DAHADA CEVAP YAZMAYACAĞIM SADECE İNSANLARIN SİZİN GERÇEK YÜZÜNÜZÜ GÖRMESİ İÇİN YAZIYORUM HEPSİ BU, NİKOS KENDİNE GÜVENİYORSA BU KADAR TEDİRĞİN OLMASIN :D

Geri
Üst Alt