Konu Yazar saklikent Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 43 0 13 Mar 2011 #1 iyi günler arkadaşlar , portları düzgünce açtım ipyi sabitledim ama sabit ipyi girince bu ekranla karşı karşıya kalıyor acaba neden olabilir?
iyi günler arkadaşlar , portları düzgünce açtım ipyi sabitledim ama sabit ipyi girince bu ekranla karşı karşıya kalıyor acaba neden olabilir?
KAHRAMAN74 Member Eki 272 0 13 Mar 2011 #2 Cevap: Portları açmama ragmen neden sabit ipo mi yazınca bu ekran geliyr? [email protected] ekle ayarlayim
Cevap: Portları açmama ragmen neden sabit ipo mi yazınca bu ekran geliyr? [email protected] ekle ayarlayim
Konu Yazar saklikent Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 43 0 14 Mar 2011 #3 Cevap: Portları açmama ragmen neden sabit ipo mi yazınca bu ekran geliyr? eyw hocam saol ama başka bilen arkadaşlar warsa onlarda yardım etsinler war mi benden başka bu hatayı alan?
Cevap: Portları açmama ragmen neden sabit ipo mi yazınca bu ekran geliyr? eyw hocam saol ama başka bilen arkadaşlar warsa onlarda yardım etsinler war mi benden başka bu hatayı alan?
Konu Yazar saklikent Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 43 0 14 Mar 2011 #4 Cevap: Portları açmama ragmen neden sabit ipo mi yazınca bu ekran geliyr? bu neden çıkıyr bilen war mı portları düzgün açtım ama hala bu hatayı alıyrm bilen hiç yok mu ????
Cevap: Portları açmama ragmen neden sabit ipo mi yazınca bu ekran geliyr? bu neden çıkıyr bilen war mı portları düzgün açtım ama hala bu hatayı alıyrm bilen hiç yok mu ????