[PK-Time DATABASE] Paylaşimda! < Aranan Herşey Ekli! > [ Ücretsiz]1299

Konu Yazar

Moria World 0nline

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Eyl
19
2
Merhaba Arkadaşlar , Kendi Editlediğim +10 +5 PK Databaseyi Paylaşima Sunmaya Karar Verdim. Sebebi : Üniversite
Database Özelliklerine Geçmeden Şunlarida Açiklamada Fayda var ;
Bu Databaseyi "PK-TİME.COM" İle açtim Reklam fazla olmadiği için 70-80 Online oldu , Olumlu yanitlar aldim.
Database Test Edilmiştir kısacasi bu şekilde sizlere %100 Bugsuz Database Sunmamda Fayda oldu.

NOT : UYUMLULUK : VERSİON 1299 --- [SQL 2021]

** NOT : Lastman Zone NO : 202 , Soacs.ini Lastman Zone ayarini 202 yapiniz.. **

** DATABASE ÖZELLİKLERİ **

+10 +5 İtemli FULL BANKA VE Başlangiç Şeklindedir.
Skill Damageleri Özel Eşitlendi ve Gayet Zevkli PK Sağlar.
USKO CZ , 1299 Çimenli Moradon Kuruludur.
NOT : Klasik Özelliklerden Bahsetmiyorum. Detaylar İçin Fotoraflara geçelim. (eklencektir)
Savaş Komutlari , +open ve +open2 dir.

Seven Panel Pus Sistemini Biraz Geliştirdim Database Yaninda Ücretsiz Verilcektir.
IRK & JOB Değişmede Hera Kontrol Ekledim Eğer Kullanici Hera Basmişsa hera bitmeden işlem yapmasina izin vermiyor.
IRK Değişmede Clandan Cıkmadan Yapilan İşlemlerde bugta kalma olayina karşin , Clandami? Clansizmi? Kontorlü Ekledim.
JOB Değişmedelerde STAT & Skill Jobuna Göre Verili Başlar. Oyunculari Sıkılmalarini Engellemek İçin Yapilmiştir.
Banka Sifirlamada Sorunsuz Şekilde Çalişmaktadir.

yl8aAL.png

* Oyunda Krowaz Görevi Ve UTC Görevi Mevcuttur , 50 Ring Karşiliği Ödülü Verir Ayni Zamanda CZDE Adam Kestikce Kiss İtemi Düşer Onuda Ringe Dönüştürme NPC'si Eklenmiştir.
Oyunu Farm Etkisi Vererek Zevkli Hala Getirmek Amaçlanmiştir.

ZVgBJ3.png

ZVgBJ3.png

Eqnd6g.png

L47zg0.png

aDJQEg.png

B0mQAD.png

rVBkv7.png

J4rJMY.png

rVL0yP.png

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Geri
Üst Alt