[PAYLAŞIM] | thoR Pk Database v2 | Yeni ArmorLar ve Yeni Itemler | 2021 PK DATABASE |

Konu Yazar

dedemen21

Member
May
718
0
  • Oto ÜyeLik
  • Her resette tüm clanlar g1[SıraLama ilk5 koLLuk yanar]
  • 83 LwL başLangıç. StatLar veriLi, Skiller & Master açık
  • Classlar eşittir
  • Rogue m20 sorunsuz haLde çaLışır.Rogue 82 Skill'i Mana Siler.
  • Okçu skilleri sorunsuzdur
  • Stat bug yoktur.Sıfırlayıp reLog atmanız yeterLidir
  • Savaşlar %100 sorunsuzdur
  • Np symboller sorunsuzdur
  • Tüm monster'lar siLindi.Drop bug yok.Map editor iLe bakabiLirsiniz
  • Admin ve Gm'Lerin Np'Leri reLogta 1 Np oLuyoR
  • Pot & Sc'Ler sınırsızdıR
  • Riote 25 Np, Atross 50 Np vermektedir
  • Tüm noticeLer Türkçedir
  • 101/1 Np Başlangıç.Np alma npcsi 1 Np verir
  • 250.000.000 Para başLangıç
  • Klasik bir Pk Database Tek Farkı Itemler & Armorlar
  • %100 Görsellik
  • %100 Bugsuz
  • +5 Takı , +10 Item Başlangıç

DATABASE TANITIM VİDEO
[video=youtube;ab8SZdqGdrA]http://www.youtube.com/watch?v=ab8SZdqGdrA[/video]
DATABASEDEN ÇEKİLMİŞ RESİMLER

59483270.jpg

29732129.jpg

33498440.jpg

66634163.jpg

10712128.jpg

38309530.jpg

54496206.jpg

Reset Kodu :
Kod:
 exec resat

Sıfırlama Kodu :
Kod:
 exec clean_db
Database İndir [ZorunLu]

Tıkla İndir..

Patch İndir [ZorunLu]

Tıkla İndir..

Sorunsuz Map İndir [İsteğe BağLı]

Tıkla İndir..

Bu payLaşımdan adımı siLenLere ve bunu sen yapmadın diyenLere hakkımı heLaL etmiyorum.
Bu payLaşıma ben emek verdim.Çok biliyorsanız , önden buyurun siz yapında biz yorumLayaLım...

İletişim :
thoR@P v p-**** BoşLukLarı Siliniz

Cevap: [PAYLAŞIM] | thoR Pk Database v2 | Yeni ArmorLar ve Yeni Itemler | 2021 PK DAT

paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık :)

Cevap: [PAYLAŞIM] | thoR Pk Database v2 | Yeni ArmorLar ve Yeni Itemler | 2021 PK DAT

güzel emeğinin karşılığını alırsın umarım

arkadaşlar server kuruyorumda bi yardım edin sabit ip için yapana gmlik verilecektir. İletişim:[email protected]

sırf itemler için indiriyorum. bi deniyeyim :D
yakında çok uzun süreli serverimi açacağım. yamanko !

sırf itemler için indiriyorum. bi deniyeyim :D
yakında çok uzun süreli serverimi açacağım. yamanko !

Şimdiden açacağın server hayırLı oLsun..Db'yi güvenLe kuLLanabiLirsin.

İyi hoşda Sanırım patchlerde sorun var denedim hiçbişe gözükmüyorda :(

Clientmi ? Patchde sorun var Bende denedim.Olmuyor diye herkez clientmi indircek hocam

Clientmi ? Patchde sorun var Bende denedim.Olmuyor diye herkez clientmi indircek hocam

Nasıl patch'te sorun war.Bende neden oLuyor.Eğer 5 sene öncesinin Myko Clientini kuLLanırsanız öyLe oLur.Yeni Client indirin...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lİnklerİ yenİlİcenmİ zahmet olacak ama ? Map, db, patch. HİÇ bİrİ aÇilmiyor baŞka bİ yerden upload et. Rapİd,,, uploaded.to vb.

lİnklerİ yenİlİcenmİ zahmet olacak ama ? Map, db, patch. HİÇ bİrİ aÇilmiyor baŞka bİ yerden upload et. Rapİd,,, uploaded.to vb.

Ben bi dosya payLaşıcam ve LinkLer kırık oLcak hiç tarzım deiL.Beni payLaştığım LinkLer kırıLmaz. DNS ayarLarını 4.2.2.2 - 4.2.2.4 yap öyLe indir.Bir daha b*k atmadan önce 2 kere düşün :a:

Ben bi dosya payLaşıcam ve LinkLer kırık oLcak hiç tarzım deiL.Beni payLaştığım LinkLer kırıLmaz. DNS ayarLarını 4.2.2.2 - 4.2.2.4 yap öyLe indir.Bir daha b*k atmadan önce 2 kere düşün :a:

lınkle calısıo modem resleyıp tekrar deneyın

Son düzenleme:

+++++++++++++++++++++++++++++++

Geri
Üst Alt