[PAYLAŞIM] Fixlenmiş Ebenezer,Aujard,Aiserver,Loginserver (saldırılara karşı etkili)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xfqemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

xfqemre

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
May
52
2
evet arkadaşlar tamamen fixlenmiş server filesler ben özelliklerine geçeyim

Loginserver

[*]sorunsuz açılır

[*]1299 versiyonunda sorunsuz çalışmaktadır

[*]gelen saldırılarda kapanmaz(ben kendi serverimde şimdiye kadar sorun görmedim)

Aiserver

[*]açılırken hata vermez(map dosyalarınız DATABASE ile uyumlu ise hata almassınız)

kendiliğinden kapanma gibi bir sorunu yoktur(bazı kişiler bana Aiserverin
kendiliğinden kapandığını söylediler)

[*]Ebenezer(önemli kısım)

[*]Açılırken hata vermez

[*]saldırılarda kapanmaz(saldırılardan etkilenmez)

[*]tamamen fixlenmiştir

[*]+monsummon ve +open komutlarını GM ler kullanamaz(bunu yapma sebebim bu kodlar yüzünden sürekli ebenezer in kapanması ve rahat oyun oynatmaması)
savaş kodları ve bazı kor şöyleri (savaşı sadece Ebenezer den açabilirsiniz

[*]/open2 savaş açar

[*]/close yada +close savaşı kapatır

[*]+captain savaş kaptanını belirler

gmlerin komutlarını destekleyen tbl yi veriyorum size
Indır(DOWNLOAD)

GM lerin oyun içinde kullanabileceği kodlar şunlardır:

[*]/notice alttan notice geçirmek

[*]/arrest kullanıcıadı başka userin yanına gidersiniz

[*]/summonuser kullanıcıadı useri yanına çeker

[*]/view görünürsünüz fakat size dalamazlar

[*]/unview görünmez olursunuz

[*]/mute userismi useri mutelersinizi

[*]/unmute mutesini açarsınız

Aujard (saldırılarda otomatik kapanmıyor)

[*]sorunsuz açılır

[*]saldırılarda kapanmaz

[*]NOT: userler /save komutunu kullanmazlarsa servere reset atıldığı zaman eski ayarlara geri döner yani user np kastıysa npleri gidebilir o yüzden reset atmadan önce mutlaka userleri /save komutunu yazmaları için uyarın

serverinizi tamamen güvenlik altına almak istiyorsanız size bir adette firewall vereceğim

osmanx adlı arkadaşımızdan alıntıdır lütfen emeğe saygı

Selam,
Kendi sunucumuzda kullandığımız IPFW isimli BSD tabanlı firewallı sizlerle paylaşıyorum. Unix kullananlarınız bilir, iptables,ipfw,netfilter gibi sistem elemanları her sunucunun vazgeçilmezleridir ne yazık ki windowsda hep bunun eksikliği gözükür ya önüne router koyar yada eski bir makineyi filtreleyici olarak koyar windowsu arkasında çalıştırırız.Bu firewall ile ko portlarınızı koruyacak , web sitenize yapılan syn flood gibi lamer saldırılarından kurtulacaksınız.
Indir(DOWNLOAD) linkinden indirebilirsiniz. Count açığı diye tutturmuşlar sanırım count açığı dedikleri ebenezerin slotlarını şişirmek buda web sitenize yapılan saldırıyla aynı.
İçinde wipfw.conf dosyasında benim kullandığım ayarlar mevcut anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.İçine anlatım adıyla bir dosya koydum oldukça basit içindekileri herhangi bir klasöre çıkartın o anlattıklarımı yapın direk çalışır.c:\windows\security\logs klasörünede loglarını tutar. Arayüzü olmakla beraber kullanırsanız bozabilirsiniz yinede savunma kuralları yüklenmişmi diye kontrol etmek isterseniz bin klasöründeki qtfw.exe dosyasından bakabilirsiniz.
İyi oyunlar

evet geldik şimdi server fileslerin linkine :)

Indir(DOWNLOAD)

rar şifresi her zamanki gibi

HTML:
www.ko-cuce.com

arkadaşlar kesinlikle alıntı değildir tamamen kendi yapımım konu hakkında görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :) daha önceden verilmiş ise özür dilerim.

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM] Fixlenmiş Ebenezer,Aujard,Aiserver,Loginserver (saldırılara karşı e

kardeşim ne kadar teşekkür etsem azdır denicem bakalım inş sorun çıkmaz. allah razı olsun senden :)

Cevap: [PAYLAŞIM] Fixlenmiş Ebenezer,Aujard,Aiserver,Loginserver (saldırılara karşı e

kardeşim ne kadar teşekkür etsem azdır denicem bakalım inş sorun çıkmaz. allah razı olsun senden :)
kardeşim filesleri dene sonra tekrar yorum yaz oke :)

/arrest i biliyorumda /arreset nedir hö

teşekkürler yarın denicem :)

Olduğuna Garanti Verebilirmisin bize ? Yada Şöğle Söğlüyeyim kendi server IP ni verirmisin ?

[*]/arreset kullanıcıadı başka userin yanına gidersiniz
:haha: xDxDzhuzauhza
teşekkürler bu arada xD

benim serverimi kapatmak zorunda kaldım 88.255.173.70 bu ay parasını yatıramadım o yüzden neyse evet garanti veriyorum benden kapanmadı birde siz deneyin yorumlarınızı esirgemeyin :)

arkadaşlar server fileslerde çıkan sorunları SS olarak gönderirseniz soruna beraber çözüm bulabiliriz artık yetti yaa eziq herifler yüzünden bir sürü server kapanıyor sadece kendi serverlerinin ayakta kalmalarını istiyorlar bizim başarımızı kıskananlar var adlarını bilmiyorum kim yapıyor zaten bunları yapan kişiler nasıl diyim çok bencil insanlar hep kendilerini düşünüyorlar ama bu konu inşallah o heriflere kapak olacak.Gösterelim şunlara ko-cuce paylaşımları herzaman kalitedir AKUMA nın yapmış olduğu ebenezerler %100 etkili parası olan satın alır bende almak istiyorum ama şuan yeterli param yok xskip ile mütiş bir server haline getirebilirsiniz ama bunun için 220 YTL Ödeyip bu sisteme sahip olabilirler biz sadece ufak tefek saldırıları önlüyoruz.Yani artık bu saldırılara son diyecez hepberaber.Gerekirse bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.Benimle sonuna kadar ko-cuce için sonuna kadar olan varmı varsa Ö.M den msn mi veririm sizlerle tanışırız bulduğumuz yeni şeyleri birleştirip sizlerin önüne sunarız.İsteyen varsa Ö.M den msn mi alabilirler.

1 - 2 Kişi Dışında Düzqün yOrUm Yapan Yok !! .

Siz YAPIN Ondan Sonra qeLin Burda Ahkam Kesin .

Teşşekürler Emre , Güzel Paylaşım

ulan emre mete size verdiğim kendi fixlediğim server filesi nasıl dağıtırsınız

diyecek bişeyler bulamıyorummmmm.... allah razı olsunnn

gm ban komutunuda koyarsan iyi olur yoksa bi işe yaramaz bunlar yaa..... :S bi acıklama yap

Son düzenleme:

tek kelime filesden anlamadığın kesin çünkü arrest komutu ebenezerde değil text_us.tblde kıssacası arrest ebenezerden değiştirsen bişey farketmez

çok fark yapıyor mesela notice komutu çalışmaz çünkü denendi defalarca bizde ona göre tbl yaptık istersen indir korkusuz dene yani tmm ebenezer i senden aldım ama bunun bedeli neyse sana ödedim www.istanbul-network.com domain aldım nede olsa yani bunu paylaşmam bence doğru olur diye düşünüyorum ben hep kendimi değil başkalarınıda düşünürüm neyse konu güncel arkadaşlar lütfen server files sorunlarını buraya yazınız hep beraber çözüm bulalım

server files sorunlarını buraya yazınmış sen serverler files yazmasından anlamıyonki çözesin sorunlarını o sana verdiğim ebenezeri 1 defa fixliyemessin unpackt çünkü bu sana 1inci kapak 2inci kapak packlısını sana bilerek vermedim böyle yapıcanı biliyordum

2incisi +monsummon bile fixliyememişsin onda :D

Son düzenleme:

benim paylastıgım ebenezere ne akdar benziyor :)
sadece unpack li hali :)
millet ne çakal abi ya :)

bu ne ya :Dlol farklı bişi göremiorm normal server fileslerden hihi

Ortalık Karışmış ama bu server filesler sadece exe tam olarak verseniz :S

Geri
Üst Alt