[Paylaşım]Exe Yaratıcısı

Konu Yazar

DragonForce

OlasılıkSız
Eki
288
4
Arkadaşlar İşimizi Kolaylaştıracak Bir Program Bugun Yaptım Direk Sizle Paylaşıyorum.

Program Ne İşe Yarar ?

Adın Dan da anlaşılabilecegi gibi program bir .exe yaratıcısıdır.
Exe yaratmak icin yeterli olan assembly kodlarınızı programın dizin penceresine yapıştırıp ; exeyi kaydedeceginiz hedefi secip "oluştur" Butonuna Tıklıyorsunuz ve Tadaa! Exeniz Hazır.

Fotolu Acıklama Gerek Gormedim Cunku Cok Basit Kullanımı.

Download : Web Hosting - Dedicated Server

Kolay Gelsin...

Cevap: [Paylaşım]Exe Yaratıcısı

Güzel Paylaşım Teşekkürler

Fakat assembly kodları ? onuda verseydın örnek olarak

Tornado kullanın daha rahat edersiniz :haha: assembly den 10 kat daha kolay dünyanın en kolay program yazma dili.. hiç kullanmadım fakat kullananları gördm hö aslında berbat bişe :D

Bu tam oLarak ne işimize yarar programlarda bunu acıklasanız bide exe yaptık hadi onu nasıl kullanıp neyi önlüyebiliriz mesela acıkalrsan iyi olur OK =

Bu tam oLarak ne işimize yarar programlarda bunu acıklasanız bide exe yaptık hadi onu nasıl kullanıp neyi önlüyebiliriz mesela acıkalrsan iyi olur OK =

Dikkat Ettimde Tum Program Paylasımlarına Bakıp Bakıp Ne işe yarar diye Soruosun :).

Bak Şu Şekilde İşe Yarar : Assembly Kodlarını Okuyup Exe Haline Yani Uygulama Dosyası haline getirmek Suretiyle Derliyor.
Yani Assembly Biliyorsan Bu Programa da sahipsen gerisi sana Kalmış.
Aklına Gelebilcek Hemen Hemen Herşeyi yapabilirsin.

Emeğine sağlık ama gereksiz bir program assambly bildikten sonra exe yapmak için buna gerek duymaz insan.

Dragon Bunu Winrarda yapıyo Programa Gerek Yokki:)

Geri
Üst Alt