[PAYLAŞIM].EVT > NPC Bağlantıları (.evt Dosyalarının Mantığı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKUMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM].EVT > NPC Bağlantıları (.evt Dosyalarının Mantığı)

tamamen bytype ile ilgili hersey ama bytype neye göre belirleniyor nereden okuyor onlari o önemli.

olmuyor olmuyor olmuyor :)

walla olmuyor evet şöle bişe düşündüm ama denemeye fırsatım olmadı sonunda ki yazıyla alakalı olcagını sanmam bytype sayı çünki ordan bişe çıkmaz ve o sondaki yazıda suomice korece çin sonuçta çözülmesi zor ama her kod da değişiyor o yazı neyse düşündüğüm şey mesela ³ª°¥·¡ ¸»·¡? bifrost un kodunun yanında bu yazıyor ama pelerin atından çıkış npc si evt. sindede ³ª°¥·¡ ¸»·¡? yazıyor ve bifrost gatenın bytype si 137 ama pelerinden çıkış npc sinin bytypesi 130 lardada kaç oldugunu unuttum :D yani btype farklı ama ³ª°¥·¡ ¸»·¡? aynı burdan bişe çıkmas aklıma şey geldi acaba mesela ³ª°¥·¡ ¸»·¡? bu yazı misal 130 140 arasını mı kaplıyor 130 131 132 felan olsa kaplıomu felan o takıldı aklıma denenecek herseyı bugün deneyp cozmeye calscam :F cok uzadı bu iş :D

Zaten bu notepade ile aç editle vs. vs. le olcak şey değil belli programla yazmışlar görevleri nası biz görev yazıoduq 1102 1505 de onlarda 1299 da yazıolar programla ama program yok piyasada bağlantılarda anca ordan oluyordur cunku baska çare yok...

Son düzenleme:

۩ çok sağol güzel paylaşım ۩

calışıyorsa gercekten güzel bir paylasım

paylaşim için sağol

Bunlar gerçekten işime yarıyıcak, saolasın hemen karuslar için snow war npc 'mi yapmaya başlayayım :P forumda paylaşılmış fakat ben ufaktan ufaktan bu işlerede gireyim :)

6. sayfadaydı.. Sabitledim.. Tebrikler

NPC ve EVT ilişkisi map dosyalarından (smd) kaynaklı olabilirmi ?

Orjinal map dosyaları yokken npc ler çalışıyomuydu hatırlamıyorumda tam :S ?

npc'nin bytype ile Evt dosyasındaki EVENT numarası ile alakalı.

Saol...ßunları Bi Köseye Yazıom Bi Gün PW Kurarsam Ok xD

Saçma mesajlar silindi , saçma kişiler banlandı konu kaldığı yerden devam edebilir...
Tartışma yaratıcı mesajlar atmayınız...

Son düzenleme:

Çok TŞKLER ama halen tam olarak çözmüş değiLim:o

paylaşım için teşekkürler

AKUMA senden birşey istesem ardreama lvl kontrolu yapabiliyorum yanlız
buna ben skill kontrol eklemek istiyorum yani şöyle
59 dan 60 olan mage nova açtı 59 düştü ardreama girip nova atıyor bunu nasıl engellerim
buradan açıklarsan sevinirim.

YAZDIKLARINIZ ÇOK KARIŞIK [email protected] dan anlatsanız olur mu?????*

Ben hiçbirşey anlamıyorum ya bir gram birşey anladığım yok siz bu işi nasıl öğrendiniz bilmiyorum... [email protected] Yani ''Ben bu işi öğretmekden keyif duyarım'' yada ''Bunaltsanda dayanabilirim anlatmaya'' Diyen iş bilir birisi adresimi ekleyebilirse sevinirim...İş den kasdım bu Db nasıl yapılır...Db nasıl kullanılır...Kopanel yapmak...Server kurmak...Kodlar...Eklicek arkadaşlar deli gibi soru soracağımı bilsinler hazırlıklı olsunlar...

konu çok güzelde biraz daha karışık olmasa inanıyorum herkez anlıcak akuma rica etsem konu üstünde çalışıp biraz daha kısa ama daha net bişeyler hazırlarmısn yanlış anlama tabi bu arada ben anlamaya çalışıyorum mantık yürütüyorum ama biraz daha net olsa kesin anlarım herkezde böle düşünüyodur inanıyorum :)

Paylaşım için teşekkürler..

byType :S nasi bulacagız bı turlu yapamadım herşeyini yaptım kendım npc olusturdum bytype lazım db dekılerden yazınca o npc yi aciyor :S

Geri
Üst Alt