[Paylaşım] Elmorad Castle - Colony Zone teleport fixlendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

osmanx

Emektar Üye
Emektar
Eyl
372
26
Selam,
Dün gece biraz eğlenmek için maplerle uğraşayım dedim çok komik sonuçlar buldum ve bunun karşılığında CZ'ye elmorad castledan olan teleport sorununu çözdüm.
Burdan indirip kullanabilirsiniz veya SOPVP - Website üzerindeki sunucumuzda online olarak deneyebilirsiniz ;)
İyi oyunlar.

Cevap: [Paylaşım] Elmorad Castle - Colony Zone teleport fixlendi

helal sana osmanx senin gibi paylaşımı seven insanların olması çok güzel 10 numara paylaşım

osmanx peki karuslar Cz den Lufere ışınlanırken Tuhaf yerlere atıyor onu ve savaşı kapatınca userleri ışılandığı yerleride yaparmısın rica etsem

Moderatör tarafında düzenlendi:

helal sana osmanx senin gibi paylaşımı seven insanların olması çok güzel 10 numara paylaşım

osmanx peki karuslar Cz den Lufere ışınlanırken Tuhaf yerlere atıyor onu ve savaşı kapatınca userleri ışılandığı yerleride yaparmısın rica etsem

Denerim zor olmasa gerek :P

TeşekkürLer Kardeşim İNdiriyorum Serverimde KuLLanacağım.

Rica ederim :)

maradon - lunar valley ve savaş çıkışından sonra saçma yerlere atmaması her 2 ırk içinde bunlarıda editlersen çok süper olur :)

Selam,
Dün gece biraz eğlenmek için maplerle uğraşayım dedim çok komik sonuçlar buldum ve bunun karşılığında CZ'ye elmorad castledan olan teleport sorununu çözdüm.
Burdan indirip kullanabilirsiniz veya SOPVP - Website üzerindeki sunucumuzda online olarak deneyebilirsiniz ;)
İyi oyunlar.

tşkler hoş calısma osman aga Hönk

Teşekkürler Güzel Paylaşım :)

ne ise yaradığını anlamadım:D biris anlatabilirmi!?

şimdi maradondan cz ye direk ısınlanınca townda deilde cz nın ortasında doğuyorsun onu düzeltmiş sağol ty4 paylaşım için

Teşekkürler Saolasın Aga. DB Editliyorum ve Bunları Kullanacağım. Paylaşımın için Teşekkür ederim.

Osmanx = Mustafa can abi Msn den Yazıyorum Yazıyorum cevap yoq Onceden Cevap werırdın Artık Bakmaz Oldun Ben Atakan Msnemde Su fugitivewolf@hot Neden Cevap wermıyorsun ?

Ne yaptıysam cozemedım bu sorunu

Geri
Üst Alt