[PAYLAŞIM] DonTe Anti Cheat v3 ***FİNAL***

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DonTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM] DonTe Anti Cheat v3 ***FİNAL***

:pff:Pffff pwkoxp hariç herşey çalışıyor :S:S adamlar notice geçiyor ,, serverı düşürüyorlar :S ben beğenmedim ....Hönk

adam notice geçti server 100 saniye sonra kapanacak diye ebenezer hata vermedi ama serverdakiler dc yedi girmeye çalışanlara 10061 veriyor

Senin Dedigin Server Killer iLe Gecilmis Noticedir. Ve +Down Komutudur. O Sebepten Herkes Dc Yer Ama Ebenezer Kapanmaz..

tavsiyem soacstır osmanx emeği satın alabilirsiniz

İndiren bir yardımsever arkadaş bağlantı verse dualarımızı alacak..

Paylaşım için teşekkürler.

+++++++++++++++++++++++++++

sssssssssssssssssssssssssssssssssss

Son düzenleme:

Konu Açılalı Hayli Zaman Oldu.. Bu Yuzden bendede Link Yok.. Sizin İçin Tekrar Pk Server Exesi Yapıcam.. Biraz Zaman Lazım ;) İyi Oyunlar.

Konu Açılalı Hayli Zaman Oldu.. Bu Yuzden bendede Link Yok.. Sizin İçin Tekrar Pk Server Exesi Yapıcam.. Biraz Zaman Lazım ;) İyi Oyunlar.
Çok teşekkürler peki şöyle bir sorum olacak googlede araştırma yapıyordum Donte Anti Cheat v5 falan gördüm bunlar yalanmı yoksa sizin kendi ürününüz mü

eline sağlık kardeşim fakat final demişsin bu kötü olmuş.Sen kötü yorum yazanları salla gitsin çünkü onların kötü yorum yazma sebebi hacker olmaları ve onlar program çıkardıkça senin fixlemeni istememeleridir.Yani benim düşüncem bu yönde.Paylaşımlarının devamını bekliyoruz İyi Forumlar...

Geri
Üst Alt