kaan_91 4EverBoss Haz 620 6 20 Haz 2008 #2 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! Paylaşım İçin Saol Ama Artık Herkes Biliyo
Konu Yazar AraneL Member Haz 806 14 20 Haz 2008 #3 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! Bilmeyen mutlaka vardır. onlarda ögrenmiş olsun
_WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı! Haz 2,455 75 20 Haz 2008 #4 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! cok tşklerde bu drop ed,törle olmuyormu __?
Konu Yazar AraneL Member Haz 806 14 20 Haz 2008 #5 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! bilmiyorum denemedim. ben drop editörden item ve canavar kodunu alıp manual ekleme yapıyorum.
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! bilmiyorum denemedim. ben drop editörden item ve canavar kodunu alıp manual ekleme yapıyorum.
BlueMansiiz Active Member Haz 2,762 18 20 Haz 2008 #6 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! saol jnm qerekkli bir paylaşımdı
E Eno7 Kıdemli Cüce May 207 3 20 Haz 2008 #7 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! Soranlar için Drop editörle oluyor =)
B >BuRaK< Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 168 4 20 Haz 2008 #8 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! Güzel oldu eline sağlık ama mesela troll captain id si 4tane war sanırım.2şer tane mi açıcaz
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! Güzel oldu eline sağlık ama mesela troll captain id si 4tane war sanırım.2şer tane mi açıcaz
F Frank_CasTle Ondrea Games Haz 469 12 20 Haz 2008 #9 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! Evet manual daha güvenilir oluyor Drop editor benımkısı sql baglantı hatası dıyor zaten Paylasım için saol bu arada
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! Evet manual daha güvenilir oluyor Drop editor benımkısı sql baglantı hatası dıyor zaten Paylasım için saol bu arada
Konu Yazar AraneL Member Haz 806 14 20 Haz 2008 #10 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! >BuRaK<' Alıntı: Güzel oldu eline sağlık ama mesela troll captain id si 4tane war sanırım.2şer tane mi açıcaz Genişletmek için tıkla ... genelde onlar şöle olur.. 304 emcdeki ve 354 luferdeki gibi. Son düzenleme: 15 Eyl 2008
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! >BuRaK<' Alıntı: Güzel oldu eline sağlık ama mesela troll captain id si 4tane war sanırım.2şer tane mi açıcaz Genişletmek için tıkla ... genelde onlar şöle olur.. 304 emcdeki ve 354 luferdeki gibi.
▲ ▲▼ ♪ MaMi ♪ ▼▲ Guest 20 Haz 2008 #11 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! Çok Sağol.Güncel Kalması Daha İyi.
K kuskulas Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 93 0 20 Haz 2008 #12 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! teşekkürler
M melih_1991 Member Haz 141 3 3 Ağu 2008 #13 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! :S bazi Canavarlar'da Editleniyor, bazi Canavarlarda Editlenmiyor :S:S:S Lütfen yardim edin. Hata bu: Siyah ile isaretledigim Canavar hata veriyor, Kirmizi ile isaretledigim Canavar hata vermiyor :S
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! :S bazi Canavarlar'da Editleniyor, bazi Canavarlarda Editlenmiyor :S:S:S Lütfen yardim edin. Hata bu: Siyah ile isaretledigim Canavar hata veriyor, Kirmizi ile isaretledigim Canavar hata vermiyor :S
Konu Yazar AraneL Member Haz 806 14 3 Ağu 2008 #14 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! 1 ve 2 yi boş bırakıcaksın
M melih_1991 Member Haz 141 3 3 Ağu 2008 #15 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! ben onlari örnek olarak verdim ... senin dedigini yaptim ama gene 3 item düsüyor :S
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! ben onlari örnek olarak verdim ... senin dedigini yaptim ama gene 3 item düsüyor :S
X XReturnS Well-Known Member May 3,649 67 5 Ağu 2008 #16 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! kaan_91' Alıntı: Paylaşım İçin Saol Ama Artık Herkes Biliyo Genişletmek için tıkla ... kaan kardeşim o senin için sahsen bilmiyordum paylasım icin tşkler
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! kaan_91' Alıntı: Paylaşım İçin Saol Ama Artık Herkes Biliyo Genişletmek için tıkla ... kaan kardeşim o senin için sahsen bilmiyordum paylasım icin tşkler
Konu Yazar AraneL Member Haz 806 14 5 Ağu 2008 #17 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! melih_1991 tam yaptıgına eminmisin? resimde yanlış yaptıgın belli oluyor.
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! melih_1991 tam yaptıgına eminmisin? resimde yanlış yaptıgın belli oluyor.
H haydar Guest 6 Ağu 2008 #18 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! arnl' Alıntı: Bilmeyen mutlaka vardır. onlarda ögrenmiş olsun Genişletmek için tıkla ... evet hiç aklıma gelmedi bu çok sağ ol işime yarıcak
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! arnl' Alıntı: Bilmeyen mutlaka vardır. onlarda ögrenmiş olsun Genişletmek için tıkla ... evet hiç aklıma gelmedi bu çok sağ ol işime yarıcak
K knightmert Member Haz 32 0 9 Ağu 2008 #19 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! make_item_group u öğrenmenizi tavsiye ederim bi canavara 63 drop ekleyenilirsiniz o şekilde
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! make_item_group u öğrenmenizi tavsiye ederim bi canavara 63 drop ekleyenilirsiniz o şekilde
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 9 Ağu 2008 #20 Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! bunun 6 lısını yaparsan gerçekten müthiş olur :haha:
Cevap: [Paylaşım] Bir Monsterdan Beş İtem Düşürme! bunun 6 lısını yaparsan gerçekten müthiş olur :haha: