[Paylaşım]255 Stat, Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

Cevap: [Paylaşım]255 Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

cok sağol işime yaradı paylaşım için sağol

Birde Şu Notice ve Savaş Olayı Çözülseydi :) Çok Memnun Olucaktık. Server Kurduk 15 Dakikada 50 Kişi Geldi 16. Dakikada Bir Velet Çıktı Kapatmak Zorunda Kaldık.

Hmm Mükemmel SOACS Gibi Bir Güvenlik Sistemi Almaya İmkanı Olmayanlar İçin İlac Gibi Birşey Oldu :)

Yok kardeşim soacs ile yarışamaz.Ayrıca bir anti cheat değil.3 Adet önemli bug'un giderilmiş hali oluyor.Bir sözümüz olmasa burada çok iyi bir sistem paylaşırdım ama bir sözümüz var.

Peki Birşey Sorcam Şu Notice Geçme ve Savaş Açma İle İlgili Ebenezerden Savaş Komutunu Değiştiririz Savaş Felan Açamaz Tamam. Peki Şu Notice /notice Atmadan Önceki Komutu Nasıl Değiştirebiliriz Bari Böyle Engelliyelim Ebenezerde Böyle Bir Komut Yazmıyor Standart Heralde ?

Yok kardeşim soacs ile yarışamaz.Ayrıca bir anti cheat değil.3 Adet önemli bug'un giderilmiş hali oluyor.Bir sözümüz olmasa burada çok iyi bir sistem paylaşırdım ama bir sözümüz var.

Biliyorum SOACS 'la Yarışamayacagınıda Hani Ne Biliyim Cogu Admin Arıyor Böyle Birşeyler Program Exe ADını Okuyamadımı Bi İşe Yaramıyor Zaten :)

Exe adını istersen arapça yap.Pwkoxpv6 başla dediğin anda inject oluyor.Basit bir yöntemle bu engelleniyor.Ben bu ebenezerde osmanx'in verdiği bilgiyi kullandım fakat 000A00B2 verdiği offset ebenezerlerde mevcut değildi 000A00B0 olarak bulunuyormuş bunu editledim.Asıl yapımcı osmanx :) Saygılar Can

Şu Koxpdan Geçilen Noticeye Çözüm Bulunamadı Dimi Halen :)

PWKoxp V6 Knight Online Client Olarak Gonderdigi Paketi Bul. Exeyi Asm ile Aç O Ofset Degistir.

Af Buyur :) Assembly Dili Bilmiyorum Hoş Gerçi Programlama İle İlgili Hiçbirşey Bilmiyorum. Benim Yaptığım DB Editlemek ve Hex İle Uğraşmak Eğer Yazdığın Kadar Kısaysa Yapıp Paylaşabilirmisin :)

evet su notice gecmeyide fixleseniz güzel olucak

Cevap: [Paylaşım]255 Stat, Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

Teşekkürler.

Teşekkürler .. hö

ya bunlari engelleyecek ebenezire bi antichaet exe yapamazmısınız.S

Ben EVT.leri nasıl fixlediğini anlamadım hiçbirşey ile oynamamışsın birde şu Merchant Hack için Hex Offsetleri olan var mı? Snoxd'de ASM vermişler

Bravo arkadasım çok güzel oldu şerefsizlere büyük tokat bu

teşekkürler çok işe yarar :)

Geri
Üst Alt