[PAYLAŞIM] 17xx Maradon Map Editör »

Konu Yazar

GlobalMember

More Action
Şub
834
6
[PAYLAŞIM] Usko Moradon Map Editör

Selamlar,

Programdan Bir SS;

AVCI'ya Teşekkürler.

Bir Teşekkür Yeterlidir. Iyi Günler.

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM] 17xx Maradon Map Editör »

Teşekkürler , bende giricektim bu spawn işine ama programı kodlarken çıkan abzürt sorunlar nedeniyle kafam attı bende bıraktım :D

hmm teşekkürler su uskodaki birebir slotları ekleyelim artık canyon bölgesi bayagı boştaydı

Bunu yaptım diye geçinenin ve paylaşanın .... Benim program bu ! Kodevs yazmışlar birde...

Bunu yaptım diye geçinenin ve paylaşanın .... Benim program bu ! Kodevs yazmışlar birde...
Zahmet olacak ama mahalle ağzını başka yerde yaparsın dostum, biraz seviye lutfen. Her gördüğün sakalliyi baban sanmamak lazım, tek editör yazan sen degilsin. Ben Editörü buldum ve paylaştım o kadar.

Yorumlarınız için Teşekkürler.

Son düzenleme:

avcının oldugu dogru

saoL :) (:

up up up up up up

Son düzenleme:

Zahmet olacak ama mahalle ağzını başka yerde yaparsın dostum, biraz seviye lutfen. Her gördüğün sakalliyi baban sanmamak lazım, tek editör yazan sen degilsin. Ben Editörü buldum ve paylaştım o kadar.

Yorumlarınız için Teşekkürler.

fazla kapışma onla sahibi o hö

Kapışılacak birşey mi varki ortada :) Açıkcası kim yazmış beni hiç ilgilendirmiyor. Ben Editörü kullanırım, İhtiyacı olanlarda kullansın diye paylaşırım o kadar.

Bilip bilmeden atıp tutma ozaman. Map resmini değiştirmiş kodevs yazmış, doğrumu bu şimdi...

S.a,

Nizam abinin olduğuna inaniyorum programın. ;) AVCI' nın programını paylaştığın için teşekkürler GlobalMember ;)

Ben daha öncede belirttim, kimin yazdıgını bilmiyorum. Bu kadar önemliyse konuya ekliyorum :)

Yorumlar için Teşekkürler (:

Teşekkürler Ama İlk Paylaşmıştım Diğer Forum Alıntı Yazmadın :'(

Geri
Üst Alt