[Paylaşım] 13xx Exe S-Shield İptali!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DonTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

DonTe

I See You
Tem
619
0
Selamlar,

Bildiğiniz Gibi Lord_06 Sexyko Nun 13xx Li Server Dosyalarını Paylaştı Fakat Kimse Oyuna Giremedi. Yaklaşık Bir Aydır Uğraştıgım Exeyi Sonunda Kırmayı Başardım. Birkere Kırdıgımda Exe Bozulmuştu Ve Win32 Hatası Veriyordu Bu Sefer Bu Hatalar Yok...

Yapmanız Gereken Tek Şey. OllyDbg La S-Shieldi Passive Hale Getirmeniz. Ben Bukadarını Yaptım Sizde Küçük Bir Çabayla Bunu Yapın.

Paylaşmamın Amacı İse Bilgisayarımın Çökmesi Ve Bütün Dosyalarımın Silinmesi. Bende Daha Uğraşmıyorum.

Link : File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

Rar Pas : donte

Dip Not : Şimdi Sorucaksınız Ne Gibi Özellikler Var, Gördüğüm Kadarı ile Alt Tuşu Aktif. Tab Tuşunda Bir Fonksiyon Var Ama Nedir Bilemicem. F11 Mi Neydi Bastığınızda Karşıdaki Düşmanın İsmi Chate Gelmesi Gibi Sağ Tuş Aktif Olabilir.. Bir Çok Fonksüyon Bulunmakta. Adam Yapmış :a:

Unpack Amacı : OllyDbg'la İstediğiniz Şekilde Editliyebilirsiniz. Sonra Paylaşım Yok Demeyin :)

Teşekkür Etmeyi Unutmayın.

Cevap: [Paylaşım] 13xx Exe S-Shield İptali!

eline sağlık arkadaşım böyle böyle bi yere gelecek bu zıkkım :D s-shield nasıl kaldıracaz :)

eline sağlık arkadaşım böyle böyle bi yere gelecek bu zıkkım :D s-shield nasıl kaldıracaz :)

Teşekkürler.

S-Shield i Kaldırman İçin OllyDbg Bilmen Lazım. Ben Kurcaladımda Paso Exeyi Bozdum Adam Nasıl Yapmışsa :)

Kısa Fikir Vereyim. Hata Verdiği Ekranı Bul Oyunu Kapat Komutunu Atlat :) Bnm Öbür Exede Düzeltmiştim Fakat Pc Çökünce Gitti. Daha Uğraşamam. Siz Halledin.

bunun için kullandığın db hangisi acaba

Rofd Db Flan Vardı Onu Kullanıyordum Galiba. Okadar Çok Değiştirdimki. :)

birşey deyimmi ben bu dosyaları kullanırken oynamıştım biraz sexykoda hatta patchleri çektim girememiştim clienti indirmiştim bu a.a dosyasının yanında b.b vardı bir tanede öyle hatırlıyorum

Düzenleme indirdim eski clientini evet içinde b.b dosyasıda var

Son düzenleme:

birşey deyimmi ben bu dosyaları kullanırken oynamıştım biraz sexykoda hatta patchleri çektim girememiştim clienti indirmiştim bu a.a dosyasının yanında b.b vardı bir tanede öyle hatırlıyorum

Düzenleme indirdim eski clientini evet içinde b.b dosyasıda var

Bu Dosyalarla İlgilenıyorsanız Sexyko nun Eski Clientini İndirmeniz Gerekmekte. Bunun İçinde Herşey Mevcut.

Bu Dosyalarla İlgilenıyorsanız Sexyko nun Eski Clientini İndirmeniz Gerekmekte. Bunun İçinde Herşey Mevcut.

eski clienti indirdim dosyaları çalıştırdım start diyorum xtrap gibi bir şey çıkıyor sağ altta sexyko server bağlanılamadı diyor

eski clienti indirdim dosyaları çalıştırdım start diyorum xtrap gibi bir şey çıkıyor sağ altta sexyko server bağlanılamadı diyor

OllyDbgla Bunu İptal Etmen Gerekiyor İşte ;)

Exeyi Unpackledim Bu Kadarı Size Ait.

link kırık xS

Geri
Üst Alt