Oyuna gİremİyorum..!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 12acc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

12acc

lVendeTTal
Eki
253
3
sadece cyprus-ko ya girebiliyorum diğer serverlerde k2 yazısı geldikten sonra hareket bile etmiyor. :@: :v: :v:

biraz araştırma yaptım exede jeefo diye bi virüs olabileceğini gördüm. ama o virüsü ne bulabildim ne de temizleyebildim. :v: :v: :v:

oyuna girebildiğiniz sağlam exelerinizi ALLAH rızası için paylaşın lütfen bıtbıt

Cevap: Oyuna gİremİyorum..!!!!

Bende de aynı şey var 2 gündür araştırdım ama hala düzeltemedim.. :S
Bilgisi olan arkadalşlardan yardm lütfen...

data daki zones ve cape tbl leri exe ile uyumluluk göstermiyor ve exe görmediği için başka klasörlerde arıyor tbl leri sanırım bilgisayarımızdaki güvenlik duvarıda exe yi tümden engelliyor :S format şart . indirdiğiniz patch lere dikkat edin...

Ben yeni data indirdim , virüs programını iptal ettim , birkaç kere knightonline.exe indirdim
ne Denediysem olmadı..
Bir de ben de tam şöyle oluyor oyuna giriyorum kasarak giriyor id pass yerine geliyr veya gelmiyr oyun donup atıyor sağ alt köşede Sanal Bellek En Küçük Değeri Çok Düşük diye bir hata çıkıyor yardım ederseniz çok sevinirim...

kesin sonucmu peki

Başka çözümü olan varsa sölesin ...

Ben yeni data indirdim , virüs programını iptal ettim , birkaç kere knightonline.exe indirdim
ne Denediysem olmadı..
Bir de ben de tam şöyle oluyor oyuna giriyorum kasarak giriyor id pass yerine geliyr veya gelmiyr oyun donup atıyor sağ alt köşede Sanal Bellek En Küçük Değeri Çok Düşük diye bir hata çıkıyor yardım ederseniz çok sevinirim...

arkadaşım ne diyorum güzenlik duvarı engelliyor ... Herkezin bildiği gibi g.duvarını kapatsak bile bazı programları engellemeye dewam ediyor ... ko.exe de bunlardan birisi olarak kalıyor :S format atmadığımız sürece iyileştirici yöntemler kullansak bile bir işe yaramıyor sorun clientten pc ye geçmiş zaten ^^
birşeye dikkat ettim valentine db nin pacht ide bu soruna neden oluyor ...
2-3 defa login olduktan sonra ilk açılış ekranındaki k2network-present-knight online yazıları yawaş geçiyor bir sre siyah ekranda bekliyor(3-4dk) ondan sonra login ekranında kasıyor dene id yazıyoruz 1-2 dk sonra ekranda ayzdıklarımız beliriyor en sonunda pass da yazıp ok dediğimizde login server failet (0) hatasını alıyoruz :S 3 defa pc formatladım bu hata yüzünden indirdiğiniz patch lere dikkat arkadaşlar :) :@@

Geri
Üst Alt