Oto Yedek Alıcı V1.3 Final !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0sk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

0sk1

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Haz
418
3
Vee Eski Programımdaki Sorunları Düzelterek Yeniden Karşınıza Çıkarttım :) V.13 Final... Tüm hatalar giderildi...

Resim:
46175581.png

Özellikler:
Zamanlayıcı ile belirli dakikaya ayarlayıp otomatik yedek aldırabilirsiniz!
Her Yedek Dosyası $Temp#Backup klasörü içine Veritabanıadı_gün_ay_yıl_saat_dakika_saniye olarak kayıt edilir böylece alınan her yedekte karışıklık olmaz :)(Programı 0.1 dakika yazıp denedim neredeyse her saniye yedek alıyordu ve hiç bir sorun çıkmadı :) )
Düzenlenebilir Dili Vardır Yani Title-Frame Başlıkları-Label Başlıkları-Buton Başlıkları vb. Şeyler $Source$0sk1 Klasörü İçindeki Dosyayı Düzenleyerek Yapabilirsiniz..
Son Hatalar Sürekli $Hata Klasöründe tutulur böylece hatanın sebebini anında görebilirsiniz..
Oto DLL-OCX Kayıt Yapar Böylece ODBC'nin OCX'ini Aramak Zorunda Kalmazsınız..
NOT:Veritabanını ilk seçtiğinizde Dosya Adı kısmı boş görülebilir fakat Yedek AL! 'a bastığınızda dosya adı otomatik oluşur :)
Yinede küçük hatalar olabilir :)
Download:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Cevap: Oto Yedek Alıcı V1.3 Final !

Çok güzel ama şöyle bişi yapamazmıyız, mesela ben 5dk da bir beckup almasını istiyorum böyle olmuyor sanırım ?

Teşekkurler paylaşım için.

Olmaz olur mu..Zamanlayıcı ayarları kısmında bak 1 yazıyor oraya kaç dakikada bir yedek almasını istiyorsan yaz ve Başlat a tıkla tamamdır :)

Bunun Aynını Sql den yaptırabilirsin Program Acıp Kastırmaya Gerek yok

Geri
Üst Alt